Lifestyle

Nina Badrić nikada nije izgledala bolje! A sve duguje jednoj promeni u svom jelovniku

Jelovnik Nine Badrić, izvor snage i energije za pevačicu, drastično se promenio uvođenjem samo jedne novine.

Nina Badrić nikada nije izgledala bolje! A sve duguje jednoj promeni u svom jelovniku

Obožavaoci pevačice Nine Bardić i njeni pratioci sa društvenih mreža u poslednje vreme primetili su da pevačica blista nekim novim neuobičajenim sjajem, a ona je nedavno otrkrila čemu duguje novostečenu energiju kao i blistavost.

Naime, Nina je otkrila da je izbacila jednu od ključnih namirnica u ljudskoj ishrani - meso. Nakon te odluke, pokazali su se i prvi rezultati koji se ogledaju u smanjenom umoru i povećanom blagostanju Nininog organizma.

Pročitajte: Sedam godina bez najvećeg oslonca - Nina Badrić podelila emotivno sećanje na oca (foto)

- Pa to mi je prirodno nekako došlo. Super mi je, osećam se bistro, zdravo, odlično i nisam umorna. Pre kad bih pojela komad mesa, onda bih dva sata odspavala, a sad sam čila, mila, vesela. Čak mi je i maserka rekla da mi je bolji tonus kože - rekla je pevačica, prenosi "Večernji.hr" .

Sudeći po njenin fotografijama na "Instagramu" Nina je preporođena, a koža joj ima poseban sjaj. Takođe, ni osmeh ne izostaje, kao kruna na njenom licu, a vegeterijanski način ishrane joj očigledno izuzetno prija, te je idealan za vrele letnje dane kada nam fali energije.
 

Komentari (0)

Loading