Lifestyle

Trik za brzo mršavljenje Milice Pavlović: Dijeta koju ćete obožavati!

Dijeta Milice Pavlović delotvorna je a ne morate da se odričete omiljenih namirnica. Pevačica je ovom režimu ishrane pristupila uz konsultaciju lekara i u kratkom periodu uspela je da smrša desetak kilograma i zategne se bez odlaska u teretanu.

Trik za brzo mršavljenje Milice Pavlović: Dijeta koju ćete obožavati!

Budući da zbog brojnih profesionalnih obaveza nema vremena da vežba Milica je potražila zamenu i ispostavilo se da nije pogrešila. Po savetu lekara počela je da se pridržava Japanske banana dijete, uz pomoć koje je figuru dovela do savršenstva.

- Prijatelji su mi pričali o tom načinu ishrane, pa sam se na internetu informisala i svima preporučujem. Naravno, uz konsultaciju s lekarom. Bez toga ništa. Svako mora da pronađe ono što njegovom metabolizmu najviše odgovara - rekla je ona.

EKSKLUZIVNO! Milica Pavlović za "Story" PRVI PUT o Nikolasu Saveljiću!

 

 

Evo iz čega se sastoji dijeta Milice Pavlović:

Doručak: 3 banane. Uz njih je dozvoljeno konzumirati samo vodu ili čašu nemasnog mleka.

Ručak: Odaberite između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne testenine sa paradajz sosom. Uz svaki obrok ide salata, kupis ili zelena. Možete pojesti bananu između obroka, ali pravite pauzu od 4 sata.

Večera: Pileće, ćureće meso na roštilju, povće ili riba. Takođe salata po želji. Poslednji obrok konzumirajte najkasnije u 20h, a poželjno je da na spavanje odete 4 sata kasnije. 

Ovakav režim ishrane traje 12 dana i ukoliko jedete izbalansirane i zdrave namirnice, rezultati neće izostati.

Komentari (0)

Loading