Lifestyle

Breni su govorili da je velika kao trafo stanica i onda je smršala 25 kilograma uz OVAJ jelovnik!

Dijeta Lepe Brene doslovno je revolucionarno promenila njenu karijeru. Kako je pevačica ranije govorila, mnogi su joj zamerali njenu težinu, na početku karijere, a neki su je čak i komentarisali na neprimeren način. Pevačica je pak, ne osvrćući se na komentare i sama shvatila da joj treba promena, a da izgubi čak 25 kilograma, pomogao joj je ovaj jelovnik.

Breni su govorili da je velika kao trafo stanica i onda je smršala 25 kilograma uz OVAJ jelovnik!

Pevačica je jednom prilikom otkrila da joj je višak kilograma na početku karijere stvarao mnoge nedaće. Ipak, onog trenutka kada je definitivno odlučila da omrša, počela je da praktikuje jelovnik, koga se i danas, godinama kasnije, pridržava, kako bi i u ovim godinama ostala u top formi.

Dijeta Lepe Brene pomogla joj je da sa 89 svoju kilažu dovede na idealnih 67 kilograma, a jelovnik koji od tada praktikuje izgleda ovako:

Pročitajte: Njen izgled će vas iznenaditi - Brena pokazala rođenu sestru, sličnost je NEVEROVATNA (FOTO)

Dan 1

  • Doručak: Musli od ovsenih pahuljica, badema i svežeg voća
  • Ručak: Riba sa roštilja i povrće na pari
  • Večera: Potaž, supa ili veliki tanjir sa mladim sirom

Dan 2

  • Doručak: Salata i 2 kuvana jajeta
  • Ručak: Tanjir potaža od povrća, 200 g grilovane ribe, sveža salata od povrća, po izboru
  • Večera: Salata

Pevačica je tada otkrila i da se pridržava rutine koja podrazumeva fizičku aktivnost, kako bi očuvala balans tela i duha:

- Svako jutro kad ustanem, vežbam jogu. Bez obzira na to koliko godina imate, bitno je da jedete manje, jer se tada bolje osećate. Volim da pojedem i slatkiše i poneki hamburger, picu, samo što se trudim da ne preterujem - iskreno je ispričala za "Blic".

Komentari (0)

Loading