Lifestyle

SMRŠALA JE ČAK 53 KILOGRAMA: Ovo je dijeta Jelene Dokić koja joj je promenila život!

Dijeta Jelene Dokić omogućila je bivšoj teniserki da povrati svoj prvobitni izgled i oslabi neverovatan broj kilograma. Uz mnogo odricanja i rada na sebi, ona je uspela da pobedi gojaznost i unapredi svoje zdravlje.

SMRŠALA JE ČAK 53 KILOGRAMA: Ovo je dijeta Jelene Dokić koja joj je promenila život!

Bivša teniserka Jelena Dokić vodila je veliku bitku sa viškom kilograma, iz koje je izašla kao pobednik, kao i mnogo puta na terenu. Usled viška kilograma, teniserka, koja je igrala za reperezentaciju Srbije i Crne Gore, morala je privremeno da se penzioniše 2014. godine. Međutim, pre više od dve godine, Jelena je donela kardinalnu odluku, a to je da poradi na sebi i izgubi kilograme, koji su se gomilali, te je u jednom trenutku imala čak 120 kilograma.

Dijeta Jelene Dokić počela je sa velikom motivacijom da uspe da bude ponovo u formi i povrati zdrav životni balans, a završila se sa gubitkom od ukupno 53 kilograma. Ishrana Jelene Dokić bila je potpuno kontrolisana, sa kontrolama na svake dve nedelje.

Pročitajte: Dajte mi 15 sekundi da ovo kažem PRE NEGO ŠTO SE RASPADNEM - Potresne izjave Jelene Dokić

 

 

Sudeći po tome da se obratila stručnjaku, rezutati nisu izostali a na jelovniku se moglo naći preko 70 zdravih i raznovrsnih jela, kod kojih je bila bitna kalorijska vrednost, kao i količina.

Primer dijete Jelene Dokić je sledeći:

DORUČAK: hleb sa mocarelom, paradajzom, bosiljkom i bademima i kafa.

UŽINA: jagode i grožđe

 

RUČAK: mediteranski omlet sa lukom i sirom, koji je na sajtu Dženi Krejg predstavljen kao mediteranski omlet Jelene Dokić i za koji se nudi recept.

Za omlet vam je potrebno: šolja listova spanaća, ¼ crvenog luka iseckanog na kocke, 4 isečena čeri paradajza, ¼ iseckane crvene paprike, 20 g drobljene fete sa malim procentom mlečne masti, 1 kašika svežeg seckanog bosiljka, 1 kašika sveđeg seckanog peršuna, balzamiko sirće, mlevena paprika.

Priprema: napravite salatu od listova spanaća, crevnog luka, paradajza, paprike, fete sira, bosiljka i peršuna. Stavite sastojke u činiju i prelijte balzamiko sirćetom i mlevenom paprikom. Zagrejte omlet i luk prema uputstvima. Servirajte uz salatu.

UŽINA: čokoladni puding (80g | 165 cal | 690kJ).

VEČERA: supa od povrća.

Pročitajte: Jelena Dokić u novoj životnoj borbi - Sa njim će ruku pod ruku ostvariti sve snove! (foto)

 

 

Takođe, bivša teniserka ubacila je trening u svoju rutinu, a omiljenoj hrani je našla zdravu zamenu, te izgleda bolje nego ikada.

 

Komentari (0)

Loading