Lifestyle

Otkrili smo jedan domaći brend čiji PROIZVODI ZA KOSU mogu da pariraju svetski poznatim brendovima

Reč je o domaćem brendu Rossen koji sadrži učinkovite proizvode za rast i oporavak kose. Osvrnućemo se na njihova 4 proizvoda čiji se glas o magičnom delovanju brzo prenosi društvenim mrežama.

Otkrili smo jedan domaći brend čiji PROIZVODI ZA KOSU mogu da pariraju svetski poznatim brendovima

Korisnici vrlo rado dele svoja iskustva primenom prirodne kozmetike kada je u pitanju kosa i njen zdrav i lep izgled.

Ivona je neko ko je svoje poverenje dao našim proizvodima u samim počecima našeg poslovanja. Ponosni smo na činjenicu da su naši proizvodi od strane mnogih žena prihvaćeni kao vrlo kvalitetni i učinkoviti.

Domaći brend Rossen pre par godina počeo je osvajati svet svojim proizvodima.

U moru proizvoda za kosu, najvažnija vrednost koju ovaj brend neguje upravo je prirodnost, a zatim i inovativnost.

Kako su BiH i Srbija zemlje koje imaju očuvano prirodno bogatstvo i stručne kadrove, rodila se ideja da se te dve činjenice spoje u jednu lepu priču. Priču o izradi prirodne kozmetike – ROSSEN!

Sve je počelo sa starim farmaceutskim recepturama i prirodnim sastojcima, a danas deo proizvodnje ide ruku pod ruku s modernom kozmetologijom. Proizvodnja je usklađena sa propisima i u potpunosti odgovara visokim standardima za kozmetiku. Proizvodi su certifikovani prema EN ISO 9001 i EN ISO 22716, koji garantuju visokokvalitetne proizvode.

Neretko se može čuti da je kosa ujedno i ogledalo našeg zdravlja. Kao i drugi delovi tela, kosa zahteva negu i proizvode koji će je osnažiti, učiniti nežnom poput svile i ponosno bujnom. Ako ste u potrazi za učinkovitom metodom za postizanje zdrave, lepe i snažne kose, u nastavku potražite odgovor.

Ako vam se čini da se ljudi oko vas bude sa zaglađenom i stilizovanom kosom, verujte nam – gotovo je nemoguće. Potrebni su kvalitetni proizvodi da biste dobili izgled zdrave i negovane kose.

     #4 KORAKA DO ZDRAVE I BUJNE KOSE UZ PODRŠKU IZ PRIRODE         

Favorit #1 - HAIR INFUSION 

Hair infusion serum razvijen je sa ciljem da kosi i temenu vrati sve vitamine i nutrijente koji su potrebni za rast, oporavak i obnovu vlasišta i dlake. Pomno odabrani sastojci poput prirodnih ulja, argana, badema, koprive, kamilice, udruženih sa A, D i E vitaminima čine najhranjiviji tretman za negu kose. Još nešto što ga čini posebnim jeste češalj aplikator i kapica koju dobijete u kutiji, koji znatno olakšavaju nanošenje seruma na teme i kosu. Da zaključimo, vitaminska infuzija za kosu sa aplikatorom za lakše nanošenje je #MUSTHAVE proizvod.

Rossen

 
 

Favorit #2 – BIOELIXIR ŠAMPON

Spojem prirodne recepture, đumbira, argana i ricinusa nastao je proizvod koji je dobio 2. mesto na listi favorit Rossen proizvoda.

Pranjem kose BioElixir šamponom obnovićete folikul kose i podstaći njen rast, što je vrlo bitna činjenica. Informacija dobijena od korisnika je i da je ovaj preparat savršen i protiv opadanja kose, što je i dokazano. Trudimo se da na svoje telo ne nanosimo ništa što šteti našem zdravlju, u cilju ispunjavanja naših želja ovaj šampon ne sadrži SLS, silikone, mineralna ulja i parabene.

 

 

 

Favorit #3 - Oil therapy maska

Za sve one koji žele da oporave svoju kosu, preporučuje se da biraju ovaj proizvod. Pomaže dubinskom oporavku i trajno ojačava vlakna kose, što znači da pomaže u zaštiti od dehidracije za meku, sjajnu i negovanu kosu. A, ako ste imalo poput nas i patite od kose koja se petlja, onda je ova maska kao stvorena za vas; pomaže da kosa bude poslušnija i lakša za raščešljavanje. Oil terapy maska čini sve to zahvaljujući formuli bogatoj eteričnim i biljnim uljima.

Rossen

 

Favorit #4 Silky spray

Ne podcenjuj TOPLOTNU zaštitu kose

Visoke temperature oštećuju strukturu kose, dovode do isušivanja i pucanja vrhova. Bilo da kosu peglate, uvijate ili jednostavno koristite fen ne zaboravite da kosu ZAŠTITE od izvora toplote.

SILKY sadrži PROTEIN SVILE, PANTENOL i SKVALAN koji imaju višestruko dejstvo. Silky oblaže dlaku i stvara zaštitni sloj koji će sprečiti njeno isušivanje i kontrolisaće neposlušne vlasi.

Rossen

Rossen proizvode za negu kose, kao i sve proizvode možete pogledati i saznati više na sajtu rossen.shop.

Komentari (0)

Loading