Lifestyle

Održana jubilarna 10. Pro-femina, konferencija magazina "Lepota i zdravlje”

U organizaciji magazina „Lepota i zdravlje”, u četvrtak 25. aprila, u Palati umetnosti Madlena u Beogradu, održana je jubilarna 10. konferencija Pro-femina

Održana jubilarna 10. Pro-femina, konferencija magazina "Lepota i zdravlje”

Boško Karanović

Redakcija magazina „Lepota i zdravlje” svoju jubilarnu konferenciju Pro-femina nazvala je Kreatorka svog života, a konferencija je i ovoga puta okupila eminentne govornike i stručnjake iz raznih oblasti, da bi se pozabavila raznovrsnom paletom najaktuelnijih tema: od onih angažovanih, usmerenih na osnaživanje žena, preko saveta i motivacionih govora o profesionalnom razvoju, pa sve do noviteta u oblasti psihofizičkog zdravlja, nege i lepote.

Pro-femina

 

Na samom početku konferencije, publiku, kao i učesnice i partnere konferencije pozdravila je Lidija Ćulibrk, glavna i odgovorna urednica magazina „Lepota i zdravlje” i kreativna direktorka konferencije Pro-femina.

Pro-femina

 

Pored mnogobrojnih govornika iz sveta "beauty" i zdravstvene industrije, cenjenih farmaceutskih i zdravstvenih stručnjaka, kao i svih drugih poznavalaca jedne osvešćene žene i svih njenih potreba, među govornicama su se ove godine našle i Lena Kovačević – kao Lice s naslovnice aktuelnog broja magazina "Lepota i zdravlje”, kao i Suzana Mančić. Konferenciju je vodila Kristina Radenković.    

Pro-femina

 

Pro-femina

 

Pored pokrovitelja panela, a ove godine to su bili Grand kafa, Pro Credit Bank, Alkaloid, Beauty Space Clinic, L'Oreal Paris, kao i dva patnera ovogodišnjih Case study-ja Očna bolnica Profesional dr Suvajac i Fillerina, konferenciju su podržali još i Avon, EwoPharma sa brendom Revalid, Dr. Oetker, Forever Young sa brendom CollagenBoost, Frosch, OktalPharma sa brendom Avène, Logos Group Europe, Prirodna kozmetika Gloria, Innofilt sa brendom Blueair, Biofield Care Srbija bili su partneri u ekspo zoni, a za kraj konferencije partner Hotel kocka Vrnjačka Banja dodelio je nagradne vaučere.

Pro-femina

 

Pro-femina

 

Pro-femina

 

Pro-femina

 

Pro-femina

 

Pro-femina

 

Pro-femina

 

Pro-femina

 

 

Komentari (0)

Loading