Lifestyle

Tajna njihovog savršenog izgleda KRIJE SE U STRAHOVITOM JELOVNIKU! Evo šta su jele kako bi bile ZGODNE I VITKE

Tajna njihovog savršenog izgleda KRIJE SE U STRAHOVITOM JELOVNIKU! Evo šta su jele kako bi bile ZGODNE I VITKE

Pritisak kojem su izložene holivudske zvezde često ih navodi na to da se odlučuju za ekstremne dijete. Malo vremena, a veliki višak kilograma dovodi do pogrešnih odluka.

S obzirom da je njihov posao da u svakom trenutku i raspoloženju budu nasmejane i doterane, nimalo ne čudi činjenica da se često podvrgavaju instant rešenjima kako bi izgledale dobro. Iako se često odlučuju za načine koji nemaju dugoročne efekte ili u većini slučaje uzrokuju ozbiljne zdravstvene probleme, poznate dame u datom trenutku nisu svesne posledica koje izgladnjivanje ili niskokalorični jelovnici uzrokuju nakon primene.

Evo nekoliko primera...

Natali Portman da bi postigla izgled prave balerine, organizam je podvrgla izgladnjivanju. Ova talentovana glumica je za vreme snimanja filma, koje je trajalo skoro godinu dana, jela samo bademe i šargapere. Iako njena posvećenost poslu zaslužuje pohvale, istraživanja upozoravaju na negativne efekte neuhranjenosti.

Kako bi izgubila višak kilograma, kojem je genski skona, pevačica je unosila samo tečnu hranu i za tri nedelje izgubila devet kilograma. Lekari upozoravaju da je ekstremno nizak unos kalorija za koji se odlučila Bijonse veoma opasan za organizam.

Kako je za "Radar onjlajn" istakao nutricionista, izgled Demi Mur je rezultat neumerenog vežbanja i niskog unosa kalorija što je dovelo do ozbiljnog poremećaja u ishrani.
Njena premršavost izaziva sve manje i manje simpatija. Glumici se preporučuje što brži povratak na raniji izgled, povratak mišićne mase i zdrava ishrana.

Zbog brojnih obaveza, snimanja televizijskih emisija, pisanja knjiga i brige o porodici, Tori Speling "spas" je pronašla u dijeti. Međutim, kako ističu stručnjaci, dijeta nije rešenje problema. Bilo da oslabite ili ne, vaš partner, posao i život je i dalje tu. Gubitak kilograma ne donosi velike promene, a onaj drastičan samo stvara nove probleme.

Riz Viterspun, nakon porođaja, okrenula se popularnoj ishrani koja se temelji na dečijoj hrani, ne bi li skinula višak kilograma dobijenih tokom trudnoće. Proces je jednostavan: kašasta hrana se lako vari, a veličine obroka garantuju da se nećete prejesti.

En Hatavej morala se rešiti kilograma zbog jedne filmske uloge. Budući da je njen lik neuhranjena fabrička radnica, poznata glumica je bila na dijeti koja podrazumeva unos samo 500 kalorija! Jela je dve porcije suvih zobenih pahuljica, nekoliko rotkvica i malo humusa.

Pevačica Kristina Agilera često ističe da se prilično neobično hrani zarad svog zanosnog izgleda. Ona svakodnevno konzumira nešto hrskavo, mekano, vruće i hladno. Hranu takođe kategoriše da bude iste boje.

Nikol Kidman morala je da drži prilično tešku dijetu kako bi brzo mogla da se vrati na filmsko platno. Njena ishrana sastojala se od jednog tvrdo kuvanog jaja za doručak, jednog za ručak i dva za večeru. Takva ishrana je nezdrava i neuravnotežena, jer podrazumeva nedovoljan unos vitamina, ali glumica je, zahvaljujući ovoj dijeti, izgubila i više kilograma nego što je očekivala.