Lifestyle

Blagotvorno dejstvo - Heba pomaže detoksikaciju organizma

Blagotvorno dejstvo - Heba pomaže detoksikaciju organizma

Renomirani sprski brend, mineralna voda "Heba" kao jedna od najkvalitetnijih domaćih voda, sinonim snage, energije i vitalnosti verno stoji uz našu reprezentaciju punih osam godina, kao zvanična voda Košarkaškog Saveza Srbije.

Istraživanja su pokazala da je sportistima idealan saveznik zato što je bogata mineralima, posebno natrijumom koji se luči iz organizma znojenjem u toku fizičke aktivnosti, zbog čega je neophodno nadoknađivati ga.

Fizički napor povećava stvaranje štetnih materija (slobodnih radikala) u ćelijama. Tada na scenu stupa “Heba”. Kliničko ispitivanje pokazalo je da gazirana "Heba Strong" značajno pomaže u oslobađanju organizma od štetnih materija, što omogućava organizmu da bolje funkcioniše, a onom ko je pije daje osećaj snage i svežine. Unos 750 ml "Heba Strong" vode dnevno u roku od dve nedelje povećava antioksidativni kapacitet organizma, smanjuje oksidativni stres i povećava alkalnu rezervu (pH) u organizmu.
Heba u sebi sadrži prirodno rastvoren ugljen dioksid, koji izvire sa dubine od 390m. Sama izlazi na površinu zemlje takozvanim "samoizlivom“ i na taj način, već 40 godina, stiže nam iz prirode u količini koju sama priroda daje, ne narušavajući njen sklad.