Lifestyle

NOVEMBAR JE SAVRŠEN MESEC DA STANETE NA LUDI KAMEN: TOP 5 poznatih parova koji su to učinili!

NOVEMBAR JE SAVRŠEN MESEC DA STANETE NA LUDI KAMEN: TOP 5 poznatih parova koji su to učinili!

story

Često se postavlja pitanje kada je pravo vreme za venčanje. Bez obzira na bezbroj „za“ i „protiv“ koji se odnose na svaki mesec u godini, odgovor je ipak krajnje jednostavan. Pravo vreme je onda kada to mladenci žele. Svi oni koji su odlučili da razmene burme u novembru, obično biraju klasičnu, jesenju paletu boja za dekoraciju prostora: čokoladnu, narandžastu, bakarnu, zlatnu, maslinastozelenu...

Međutim, ako baš u novembru izgovarate sudbonosno „DA“, a od vatrenih nijansi više vam prija nešto drugačiji, smeliji kolorit, dobra vest je da mogu da izaberu nekoliko maestralnih, efektnih paleta, koje su takođe primerene ovom godišnjem dobu – jeseni. Teget, ljubičasta i zlatna mogu da budu odličan izbor. Potom, žuta, siva i srebrna. Ništa manje inovativna, a opet veoma efektna nije ni kombinacija ružičaste, boje uglja i kantarionžute. Za one još smelije, tu je fantastična kombinacija detalja u ružičastozlatnoj, prljavoplavoj, prljavoroze i žalfijazelenoj boji. Proslava venčanja u ambijentu dekorisanom u nekoj od ovih kombinacija tonova, biće još toplija od one uobičajene. Svi oni koji žele da budu jedinstveni, još mnogo lepih i kreativnih trendi ideja sigurno će naći na predstojećem, jubilarnom desetom „Belgrade Wedding Showu“ koji će se održati 7. i 8. decembra u hotelu Hilton.

Onima koji odlaze pred matičara pre „Belgrade Wedding Showa“, baš u novembru - poručujem da će biti u sjajnom društvu slavnih, pa i kraljevskih parova koji su upravo u ovom mesecu započeli svoj bračni život. Pred vama je „Top five lista novembarskih venčanja.

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas

Slavna glumica Ketrin Zita Džound i njen kolega Majkl Daglas venčali su se u hotelu Plaza u Njujorku, 18. novembra 2000. godine, nakon što je Daglasov razvod prethodnog braka bio okončan. Svečanu ceremoniju, koja je koštala 1,5 miliona funti, Bi-Bi-Si je nazvao „venčanjem godine”. Par je potpisao ugovor u vrednosti od milion funti sa časopisom „OK!“ za ekskluzivno objavljivanje fotografija sa događaja, dok ostalim medijima nije bilo dozvoljeno da prisustvuju venčanju.

Serena Vilijams i Alekis Ohanian

Na isti dan kog Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas proslavljaju godišnjicu braka, samo mnogo godina kasnije jedna od najboljih teniserki svih vremena Serena Villiams udala se za Alekisa Ohaniana. Njih dvoje su 16. novembra 2017. organizovali svadbenu ceremoniju u Centru za savremenu umetnost u Nju Orleansu. Serena je nosila izvrsnu haljinu Sarah Burton za Aleksandra McKueena.

Sve SVETSKE ZVEZDE ovo rade na svojim VENČANJIMA, pa zašto ne biste i vi: Šta su “Unplugged Weddings”?

Kraljica Elizabeta i princ Filip

Engleska kraljica Elizabeta i princ Filip venčali su se 20. novembra 1947. godine na raskošnoj ceremoniji u Vestminsterskoj palati u Londonu, a ove godine proslaviće 72. godišnjicu braka. Njeno veličanstvo nosilo je venčanicu koju je dizajnirao sir Norman Hartnell, dok je na glavi imala i dijamantsku tijaru.

Solanž Nouls i Alan Ferguson

Mlađa sestra slavne Bijonse, Solanž Nouls, udala se za Alana Fergusona u Nju Orleansu u novembru 2014. godine. Na svoje venčanje došla je na biciklu noseći kombinezon Stephane Rolland, a kasnije se presvukla u haljinu Kenzo Leona.

Sofija Vergara i Džo Manganijelo

Najplaćenija televizijska glumica Sofia Vergara udala se za Džoa Manganijela 22. novembra 2015. godine u Palm Biću na Floridi. Sofija je nosila venčanicu Zuhair Murad, a na venčanju je bilo i mnogo poznatih gostiju: Riz Viderspun, Čening Tejtum, Arnold Švarceneger...