Lifestyle

“Story” poklanja: Osvojte jedan od regionalnih bestselera

“Story” poklanja: Osvojte jedan od regionalnih bestselera

story

Osvojte 3x1 knjige dr Kenana Crnkića - “7 tajni uspeha”, Pazi kojeg vuka hraniš i “Nadživeti život”

Prethodnog vikenda, u subotu, 16. novembra, u prepunoj velikoj sali hotela Metropol, u organizaciji Kenan Crnkić Akademije (www.kenancrnkicacademy.com) održan je dugo najavljivani seminar "Tvoja najbolja godina".

Polaznici seminara imali su priliku da ovladaju veštinama kao što su postavljanje i ostvarenje ciljava, upravljanje vremenom, prioritetima, sopstvenim finansijama. Posebnu pažnju izazvao je drugi deo seminara, u kome je dr Kenan Crnkić po prvi put otkrio način kontrole vlastitih misli i prevazilaženja ograničavajućih uverenja, kao svojevrsnog preduslova za ostvarivanje punog životnog potencijala. Na kraju seminara polaznici su u formi sistema "šake" dobili svoi vlastiti GPS, svojevrsnu mapu puta, izuzetno praktičan vodič i prateći alat, uz koji veoma efikasno mogu ovladati svojim danom a samim tim i životom.

Gromoglasan i dugotrajan aplauz, te druženje koje je nastavljeno još dugo nakon seminara najbolji su pokazatelji velikog uspeha ovog predavanja, koje je ovaj harizmatični govornik, najpopularniji u regionu, po prvi put odrzao u Srbiji.

Dr Kenan Crnkic autor je velikih regionalnih bestselera o uspehu (“7 tajni uspeha”) sreći (“Pazi kojeg vuka hraniš”) i životu (“Nadživeti život”), koje su prodate u više od 300.000 primeraka na prostoru Balkana.

Tri najbrža čitaoca koja se jave na [email protected] dobiće jedan od bestselera!