Lifestyle

Otvoren deseti „Beldrade Wedding Show“ u znaku najlepših emocija

Otvoren deseti „Beldrade Wedding Show“ u znaku najlepših emocija

Uz praznični duh zbog, svečanu atmosferu i prisustvo najlepših emocija, u elitnom hotelu Hilton otovren je jubilarni, 10. po redu „Belgrade Wedding Show“. Estetika na najvišem nivou, koju ova manifestacija neguje od svog početka, i ovoga puta bila je imperativ za pedesetak najekskluzivnijih i najeminentnijih izlagača koji su prikazali najbolje iz svoje ponude za predstojeću „wedding“ sezonu.

Iskusna i priznata dizajnerska imena, ali i mladi kreativci, kao i saloni venčanica predstavili su najlepše venčanice za 2020. godinu. Dizajnerka Biljana Tipsarević predstavila je svoju novu kolekciju venčanica, ali i haljine za majke, deveruše, kume i ostale gošće slavlja.

- Dizajniranje venčanica za mene predstavlja posebno zadovoljstvo. Drago mi je da su dame ne našem tržištu prepoznale estetiku koju nudim budućim mladama. Važno mi je da se one osećaju najbolje i najlepše tog dana koji je po svemu poseban i najvažniji u životu svake žene - rekla je Biljana Tipsarević kojoj je ovo prvi veći događaj na kom se pojavila od kako je potvrdila da sa suprugom Jankom Tipsarevićem očekuje drugo dete.

- Osećam se dobro, energično. Važno mi je da sam tu, da sam sa budućim mladama. Trudnoća mi daje neku dodatnu inspiraciju i energiju - rekla je Biljana Tipsarević koja je u četvrtom mesecu trudnoće.

- Radujem se što moj atelje ponovo učestvuje na „Belgrade Wedding Showu“ koji je iz godine u godinu sve bolji. U svakoj svojoj kolekciji imam i deo koji je namenjen mladama, to su uglavnom haljine koje one i posle venčanja mogu da ponesu u nekim svečanim prilikama. Za one devojke koje žele nešto tradicionalniju venčanicu, imamo i modele koji su veoma raskošni, jedinstveni, a opet sa mojim prepoznatljivim autorskim pečatom - kaže dizajnerka Suzana Perić.

Nove trendove prikazale su i zlatare, cvećare, poslastičarske kuće, dekorateri, „wedding“ planeri, agencije koje se bave organizacijom venčanja, kao i nekoliko studija specijalizovanih za fotografisanje i snimanje svadbene zabave.

- Svakog decembra mladencima koji žele da pomeraju granice i da njihovo venčanje bude personalizovano i moderno, predstavljamo nove trendove za narednu godinu. Za 2020. godinu trend je da venčanja budu potpuno personalizovana i da se proslave iz sala izmeštaju na otvoreni prostor - rekla je Ivana Anđić, urednica magazina „Reci da“ koji je organizator „Belgrade Wedding Showa“.

Svi oni koji narednoj godini planiraju svoje venčanje, a žele da proslava tog čina bude jedinstvena, sa stilom i u skladu sa poslednjim trendovima, na jubilarnom “Belgrade Wedding Showu” koji je i ovoga puta pomerio granice i postavio nove standarde, na jednom mestu našli su sve ono što im je potrebno da njihov najvažniji dan bude ispunjen najlepšim uspomenama.