Lifestyle

Poznati svetski brend "De Gournay" prvi put u Beogradu

Poznati svetski brend "De Gournay" prvi put u Beogradu

Talking Walls je prva izložba u Srbiji koja će predstaviti magiju svetski poznatih, ručno oslikanih tapeta i originalnih detalja za dom

Brend koji je osvojio svet ekskluzivnih enterijera stiže u Beograd! Jedinstvena izložba ručno oslikanih De Gournay tapeta, pod nazivom Talking Walls, biće otvorena za javnost u petak, 13. decembra 2019. godine, od 10 do 20 časova u BW Galeriji (Karađorđeva 48), a ulaz je slobodan.

Izložba je nastala u saradnji dva globalno poznata brenda - St. Regis i De Gournay, a organizovana je zahvaljujući kompaniji Belgrade Waterfront i brendu Midori & Maison. Izložba Talking Walls prva u Srbiji dočarava magiju svetski poznatih, ručno oslikanih tapeta i originalnih detalja za dom. Otvaranjem ove izložbe najavljen je i početak prodaje Sky kolekcije – najekskluzivnije kolekcije prvih St. Regis brendiranih stanova u Evropi, The Residences at The St. Regis Belgrade koje će se nalaziti u Kuli Beograd.

Brend De Gournay nastao je 1986. godine u Velikoj Britaniji i predstavlja dragulj u svetu enterijera. Londonska kompanija, poznata po maštovitosti i istančanom ukusu, neguje manuelne veštine oslikavanja tapeta i panela, na koje se u proseku uloži od 75 do 100 sati ručnog rada. U izradu tapeta uključeni su umetnici koji koriste vekovima stare tehnike ručnog oslikavanja na papiru, svili i porcelanu, a svaka od njih se izvodi specijalno po želji klijenta, stvarajući osećaj istinske ekskluzivnosti. De Gournay je u svetu poznat i po saradnji sa svetskim brendovima kao što su Chanel i Aquazzura, kao i poznatim ličnostima – modna ikona Kejt Mos je 2017. godine kreirala svoj dizajn tapeta.

Izložbena postavka u BW Galeriji postavljena je u vidu šest jedinstvenih ambijentalnih celina i obogaćena unikatnim komadima nameštaja, kako bi se na najbolji način dočarala De Gournay ideja o lepoti življenja. Posetioci će moći da prošetaju kroz luksuzne prostorije, uređene u prepoznatljivom De Gournay stilu.