Moda

MAC 2020 muzički spektakl i modni promašaji: Nataša Bekvalac i Jelena Rozga savršeno stilizovane!

Autor: | 28/01/2020

MAC 2020 muzički spektakl i modni promašaji: Nataša Bekvalac i Jelena Rozga savršeno stilizovane!

MAC 2020 spektakl obeležile su brojne nagrade, a osim sjajne muzike i fenomenalnih nastupa, ova noć svakako će ostati upamćena i po suzama i modnim promašajima.

Crvenim tepihom MAC 2020 muzičkog festivala prošetale su i brojne muzičke zvezde poput Nataše Bekvalac, Aleksandre Radović, Jelene Rozge, Nine Badrić, Jelene Karleuše... Ali i Petra Graša, Igora Lazića Nigora, Tončija Huljića... 

Voditelji programa bili su Galeb Nikačević, Ana Radišić  i Tamara Todevska, dok su na crvenom tepihu s gostima razgovarali Nikolina Ristović, Boško Jakovljević i Tamara Paunović. 

Ova muzička priča spada u red najglamuroznijih u regionu, te su se zvezde za pojavljivanje na MAC 2020 potrudile da izaberu što bolji autfit. Ipak, možda je za neke ovo bio jednostavan zadatak, ali za neke je očigledno bio pretežak.

U želji da što bolje izgledaju na crvenom tepihu, neke od zvezda na MAC 2020 su se vodile parolom "što bolji i skuplji kreator, to bolji efekat", ali su time napravile potpunu modnu katastrofu.

Nataša Bekvalac je zato bila savršeno stilizovana. Verujemo da se za ovo njeno pojavljivanje na MAC 2020 pobrinula njena sestra Kristina Bekvalac.

Savršeno trendi izgled koji joj pristaje savršeno bio je pun pogodak. Predimenzionirani sako s fantastičnom aplikacijom na rukavu, u koralnocrvenoj boji, koji je krhkoj Nataši stajao sjajno, pokazao je njenu top figuru, a u isto vreme je nije "progutao".

I sandale su bile u istoj boji. Visoke potpetice i neobična mašna, svakako će biti inspracija mnogim devojkama. Uz taj "komplet" savršeno je išla uredno vezana kosa s decentnom šminkom. Jednostavno, efektno i očaravajuće - to bi bila Nataša Bekvalac na MAC 2020.

Nataša je dobila nagradu za najbolji muzički video za pesmu "Dođi mami".

- Drago mi je što sam osvojila ovu nagradu, ja bih vas pozvala da 14. februara dođete na moj koncert - iskoristila je priliku pevačica da pozove publiku da na Dan zaljubljenih budu baš uz nju.

Jelena Rozga je za ovo izdanje MAC 2020 izabrala dugu haljinu u crno-srebrnoj boji, koja je otkrivala njenu savršenu bistu, a do poda se spuštala u bogatoj krinolina suknji.

Njen savršen stav i besprekoran ten uz svedenu frizuru, pokazali su nam da žena u isto vreme može da bude zavodljiva i seksi, ali bez trunke vulgarnosti.

Nina Badrić se držala dobro oprobanog recepta, te se pojavila u dugoj šljokičastoj haljini s dubokim V izrezom, koji je izdužio bistu, a dobar materijal i savršen kroj su na pravi način istakli Ninine obline.

Monika Beluči sa Balkana je očarala sve svojom pojavom na MAC 2020, ali izvođenjem svoje divne balade

Nina je dobila nagradu za pevačicu godine. I ona je kao i Nataša odlučila da iskoristi trenutak i pozove publiku na svoj koncert u Zagrebu, koji će se održati u martu.

- Hvala vam najlepše, iznenađenja jesam, što ne znači da mi ovo ne pripada. Čestitam svim mojim kolegama na nominaciji. Zahvaljujem se mojoj Mariji Šerifović na velikoj podršci. Ovu nagradu ću pokloniti svim autorima koji sarađuju sa mnom. Publiko, vi ste me napravili ovakvom, vi me nosite i hvala vam na tome što vam i dalje trebam - rekla je lepa Nina.

Ali, neke dame su izabrale potpuno pogrešnu garderobu za MAC 2020.

Aleksandra Radović se pojavila u satenskom odelu. Prateći trend kroj odela je bio oversized. Ali je Aleksandra u njemu izgledala "zgužvano". Ne samo zbog nabora na nogavicama preširokih pantalona, već se kontura tela potpuno izgubila i Aleksandra je izgledala kao da je u poslednjem momentu odlučila da obuče nešto pozajmljeno.

Sara Jo je za pojavljivanje na MAC 2020 izabrala uzanu haljinu s dubokim izrezom na leđima, dok je voditeljka Dušica Jakovljević izabrala karnere, ali ne bilo kakve...

Indira Levak se pojavila u haljini od čipke koja je bila vrlo provokativna, ali  je uspela da je iznese na pravi način.

Ali, kada je MAC 2020 stigla Lepa Brena, umalo nisu nastali neredi!

Publika je nagrnula na zaštitnu ogradu u želji da što bolje pogleda zvezdu. Lepa Brena je održala spektakularan nastup na MAC 2020 i promenila je više autfita.

Lena Kovačević ponela je nagradu za najbolju pop numeru žeskog izvođača za pesmu"Dubine". U neobičnoj ciklamaružičastoj haljini asimetričnog kroja, Lena je blistala.

- Hvala puno, ja sam iznenađena, ova nagrada se trese. "Hvala ljudima koji su preokrenuli ne samo moj nego i muzički svet u Srbiji. "Kafe" i naš jezik se sluša i u Africi i u Turskoj! Srećan rođendan mami, mom bratu i mojoj porodici, volim vas - rekla je Lena jedva suzdržavajući emocije.

A kako su izgledale ostale zvezde na MAC 2020 i ko je još napravio modni kiks, pogledajte na sledećim stranama