Moda

Nikolina Pišek - Divlji neukrotivi seksepil kao glavni adut (foto)

Nikolina Pišek - Divlji neukrotivi seksepil kao glavni adut (foto)

Nikolina Pišek juče je na dodeli MAC nagrada 2020 ponovo pokazala svoj neukrotivi seksepil i to bez trunke vulgarnosti 

Na jučerašnjoj dodeli MAC nagrada mnoge poznate dame pokazale su svoje stilsko umeće. Iako su neke od njih zablistale kao nikad do sad, neke su u svojim modnim pričama ipak kiksnule.

Ekstravagantna izdanja poznatih dama smenjivala se su se na bini, u VIP loži i bekstejdžu a da bi sve ostalo zabeleženo bili su zaduženi brzi prsti fotoreportera.

Pored mnogobrojnih poznatih dama koje su oduševile svojim toaletama, modnim izdanjem istakla se i voditeljka Nikolina Pišek. Za ovu priliku obukla je" total black" haljinu koja je savršeno isticala njenu vitku figuru. Celu modnu priču voditeljka zaokružila je divljim loknama.

Zbog svog istančanog modnog ukusa ne robuje trendovima već isključivo nosi komade u kojima dobro izgleda. Tako je nedavno u jednom intervjuu za naš magazin "Story" istakla da kada se zaljubi u neki odevni komad ume da ga nosi godinama.

Fotka Nikoline Pišek u gradskom prevozu je totalni hit: Nije se vozila kao sav običan svet (foto)

–Imam haljine koje su i dalje u opticaju, a kupljene su pre deset ili dvanaest godina. Mislim da ponekad “imam nos” za buduće klasike, a verujem i da će se neki komadi odeće jednog dana dopadati mojim ćerkama. U stvari, starija mi već krade stvari, mada ne priznaje. Za neke komade se vežem, jer znam da ću ih nositi duži niz godina, a ima i onih impulsivno kupljenih, koje prosledim dalje posle dva nošenja ili se to desi, a da ih nisam ni obukla. Racionalna sam pa ih nikad ne bacam, a imam u vidu i to da ono što se meni ne dopada nekome može delovati fantastično.

MAC 2020 muzički spektakl i modni promašaji: Nataša Bekvalac i Jelena Rozga savršeno stilizovane!

Iako žene u Srbiji i regionu često na odeću daju basnoslovne svote novca, Nikolina ističe da odeća koja mnogo košta zapravo i ne vredi toliko. Voditeljka koja sebi može da priušti mnogo toga, modni luksuz ipak menja za jeftinije i praktičnije.

- Sve manje sam sklona kupovini odeće poznatih brendova koja stravično mnogo košta. Znatno više, zbog inventivnosti i dizajna, poštujem one koji su sada u usponu, a jako se trude. Dopadaju mi se neizvikani skandinavski brendovi, čak i neki korejski, poput “Rokh”. Kasnije se pokaže da sam bila u pravu, jer neki od tih brendova postanu predmet opšte žudnje. Volim da otkrivam stvari koje nisu preterano skupe, a dizajnerski su vrlo smislene.

Suprug Nikoline Pišek naslednik je velikog prodičog bogatstva, a evo šta je njegova najveća strast

Nikolina Pišek - uniformisani arhitekta ili divlja ratnica? 

Budući da je Nikolina Pišek diplomirala arhitekturu, često se postavlja pitanje da li zvanje formira stil ili pak nešto drugo. Lepa voditeljka istakla je da zbog svog zvanja arhitekte voli geometrijsku i apstraktnu odeću, ali da je kao student volela nešto sasvim drugačije. Posao voditelja je nešto sasvim treće i može se reći da joj ovaj poziv odgovara u potpunosti.

– Primetila sam da pojedina zanimanja umeju da budu uniformisana. Arhitekti vole geometrijsku, pomalo apstraktnu odeću, zanimljivog dizajna, neutralnih boja, najčešće su to crna, siva i bela, s dosta preciznih rezova, koja izgleda jednostavno, nosivo i skulpturalno. To je izraz koji mi se sada dopada, ali dok sam studirala, oblačila sam se drugačije. Tada sam prilično eksperimentisala sa stilovima. Volela bih da postoji jedan stil s kojim bih mogla da se identifikujem, jer bi mi u tom slučaju bilo mnogo jednostavnije. No, radije plovim između stilova, pa sam nekada malo romantičnija, nekada u militari fazonu ili kežual. U svakom stilu mogu da nađem nešto što mi se sviđa i u šta mogu da uklopim svoju fizionomiju, a šta će to biti, zavisi od trenutnog raspoloženja.

Nikolina Pišek letos je bila na udaru kritika da je premršva

Nikolina Pišek svojom lepotom godinama oduševljava svoju publiku, a da stari dostojanstveno, proletos je pokazala fotografijama sa Sejšela. Lepa voditeljka razglednicama sa peščanih plaža pozdravila je svoje fanove pokazavši zavidnu liniju u minijaturnom bikinu. Dok su neki zinuli na ovaj prizor, drugi su ipak dali sebi za pravo da komentarši njen izgled poručivši joj da je "previše mršava". 

Nedugo posle toga, Nikolina Pišek objavila je spontanu fotografiju sa Beogradskih ulica ističući lepe, zategnute noge. Međutim i ovog puta postojali su "zli jezici" koji su narušavali red i mir na Nikolininim postovima.

- Zašto zavaravate sebe i nas. Pogledajte na šta vam liče noge od pustog crtanja i glancanja - bio je jedan od zluradih komentara na kojiNikolina Pišek nije ostala uzdržana:

– Ako nešto volim na sebi, to su noge. Tako da njih najmanje peglam – napisala je Nikolina.