Moda

Sara Džesika Parker izbacila novu kolekciju cipela, žene poludele za ovim modelom (foto)

Sara Džesika Parker izbacila novu kolekciju cipela, žene poludele za ovim modelom (foto)

story

Svim koju su sanjali da nose cipele poput Keri Bredšo Sara Džesika Parker sada je ostvarila želju. Naime, poznata glumica izbacila je novu liniju obuće, a jednim sandalama posebno oduševila fanove

Da li je glumica Sara Džesika Parker strast prema obući “pokupila” od legendarnog lika Keri Bredšo koji je glumila u seriji “Seks i grad”, ili je bilo obrnuto, ne znamo, ali jedno je jasno, ona obožava cipele.

Američka glumica i dizajnerka lansirala je novu kolekciju sandala, papuča, salonki i različitih modela cipela sa štiklom.

Sara Džesika Parker je prvu liniju cipela lansirala početkom 2014. godine, a u svojoj dizajnerskoj karijeri može se pohvaliti da je kreirala cipele sa Manolom Blahnikom, ali i neke linije nakita, tašni i haljina nose njen potpis.

Nemate iskustva u kupovini vintidž i polovne odeće: Evo kako da kupujete u “second hand” prodavnicama

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP Collection (@sjpcollection) on Feb 12, 2020 at 9:27am PST

Sara koja je luda za jednom od najvećih ženskih slabosti ovogodišnjom linijom oduševila je mnoge, ali i probudila nostalgiju za legendarnom serijom u kojoj su cipele bile zvezde TV šoua rame uz rame sa popularnim glumicama.

Najviše pažnje privukle su sandale koje je Sara napravila u saradnji sa damama iza Instagram profila Every outfit on Sex and the City, od kojih je jedna senf žute boje, a druga ciklama roze.

Različite cipele Sara Džesika je nosila u pomenutoj seriji i još tada izazvala oduševljenje svih dama. Par koji je nosila skoro pre 20 godina u "Seks i gradu" bio je sa potpisom Kristijana Lubutina, ali sada je glumica i dizajnerka omogućila svima da "prošetaju u cipelama Keri Bredšo".

Sara Džesika Parker ponovo u svojoj čuvenoj ulozi: Keri Bredšo SE VRAĆA NA VELIKA VRATA! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJP Collection (@sjpcollection) on Feb 24, 2020 at 1:05pm PST


54-godišnja zvezda otkrila je nedavno i kako su ona i Patricija Fild, kostimografkinja serije, došle do toga sa Keri ponese različite sandale koje su postale istorijski modni trenutak na TV.

- Imali smo 2 para Lubutin sandala. Pat i ja smo odlučile da Keri nosi po 1 od njih. Možda zato što su obe bile tako divne i bile u savršenom skladu sa haljinom - rekla je u jednom trenutku Sara, piše Lepota i Zdravlje. 

Čizme zbog kojih ćete poželeti da zima duže traje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Every Outfit on Sex & the City (@everyoutfitonsatc) on Jun 25, 2019 at 1:20pm PDT

Sada sličan model obuće mogu da imaju i sve obožavateljke serije sa potpisom Sare Džesike, a njihova cena je oko 385 dolara.

- Možda dobro ne poznajem muški rod, ali cipele poznajem. O da, o cipelama znam sve - čuvena je izreka Keri Bredšo, televizijske i filmske heroine iz slavne serije “Seks i grad”, lika koji je utelovila glumica Sara Džesika Parker.