Moda

Neprikosnovena dama sa stilom: Doktorka Darija Kisić obožava ovaj modni detalj! (foto)

Neprikosnovena dama sa stilom: Doktorka Darija Kisić obožava ovaj modni detalj! (foto)

Profesor doktor Darija Kisić Tepavčević proteklih nedelja glavna je tema medija. Osim što je vrsni epidemiolog, ova cenjena doktorka izuzetno polaže i na svoj izgled a mnogi joj to nisu oprostili. 

Od proglašenja vanrednog stanja 15. marta tekuće godine cela nacija imala je priliku da upozna ovu divnu damu. Smerna, svedena, otmenog držanja svakodnevno se obraćala naciji na konferencijama dok na jednom njena stručnost nije pala u senku njenog izgleda.

Njen estetski izgled u ovim kriznim vremena bio je važniji od stručnosti i elokventnosti na delu. Bez obzira na to, doktorka Darija Kisić stekla je ogromnu pažnju i ljubav većeg dela nacije. Pogotovu žena.

S obzirom na to da u većini informativnih medija o doktorki Kisić čitate sa stručnog aspekta mi smo odlučili da je predstavimo u nešto durgačijem svetlu. Budući da je neprikosnovena dama sa stilom, na konferencijama na kojima redovno prisustvuje, primetili smo jedan odevni komad od kog prelepa doktorka ne odstupa.

PROČITAJTE I: Nepogrešivi stil prve dame: Uskršnji stajling Melanije Tramp o kom priča ceo svet! (foto)

Darija Kisić

Reč je o sakou!

Sofisticiranost ovog komada oduvek je bio broj jedan na fashion listama a izgleda da je i doktorka Darija prepoznala svu njegovu raskoš. Graciozna dama kao što je Darija Kisić ne odstupa od sakoa koji je bezvremeni simbol dobro izgrađenog stila.

Iako postoji uvreženo mišljenje da sako znači strogost, to apsolutno nije tačno. Varijacije kombinovanja su šarenolike, a iz sezone u sezonu postaje sve atraktivniji. Tako ovog proleća radnje i butike popunili su sakoi u raznim dezenima. Od jednobojnih, preko šarenih, sa printom i bez, kombinovan sa raznim aplikaijama pa sve do onih sa broševima i prišivenim aplikovanim cvetićima.

Kada već pričamo o doktorki Dariji Kisić njen izbor je svakako svedeni jednobojni sako koji odaje utisak ozbiljne, poslovne dame. Na konferencijama na kojima se svakodnevno pojavljuje, preferira crnu boju (koja savršeno pristaje plavušama) i izuzetno je ženstvena i laka za kombinovanje.

PROČITAJTE I: Pogledajte modele cipela i sandala za proleće/leto 2020. koje su zaludele svet (foto)

Darija Kisić

Sa druge strane, doktorka Darija Kisić na jednom od pojavljivanja, postigla je odličan efekat odabravši modernu mint boju koja takođe apsolutnio hit ove sezone proleće/leto 2020.

Strukirani sako koji, čini nam se, ide u kompletu sa elegantnim pantalonama u istoj boji, laskali su njenoj figuri. Apsolutni pogodak na ovom sakou svakako bili su rukavi koji su ovoj kombinaciji dali prefinjen izgled. Nakon što su ženska odela osvojila modnu scenu, s dolaskom toplijih dana postalo je jasno da će uskoro ulicama vladati potpuna simfonija sakoa u raznim dezenima.

Baš zato nije na odmet da popričamo o tome kako ga nose divne dame poput Darije Kisić. 

U novom broju magazina "STORY" ne propustite da o prelepoj doktroki Dariji saznate zanimljive informacije koje do sada niste znali!

Darija Kisić
Darija Kisić

Komentari (0)

Loading