Moda

Od novog trenda topi se asfalt! Kim Kardašijan u vrućim pantalonicama

Od novog trenda topi se asfalt! Kim Kardašijan u vrućim pantalonicama

Naime, nisu samo modni hir Kim Kardašijan, već su pravi trend za kojim ovih dana luduju žene širom sveta.

Biciklističke - šorts koji je bio popularan 90-ih godina prošlog veka, ponovo je pre par sezona popularizovala rijaliti zvezda i trendseterka Kim Kardašijan, a od nedavno prihvatile su ga i ostale selebriti cice koje sada obožavaju da ih nose.

Da je tako govori i činjenica da ih možemo videti na damama poput manekenke Bele Hadid, glumice Zoi Kravic (koja ih je nosila i na svom venčanju), pevačice Dženifer Lopez, a lista se nastavlja. Inače, ovaj trend poznat je i kao onaj koji je volela da nosi princeza Dajana čije modne kombinacije sa njima i danas možemo da kopiramo i budemo IN.

Biciklističke su sve popularnije, kako na modnim pistama tako i u street style kombinacijama. Ovog leta najveći hot u kombinaciji sa njima su oversized sakoi, koji su takođe u prteklom periodu doživeli ogromnu ekspanziju

NE PROPUSTITE:
Iznenadićete se koji je to modni trend nastao u izolaciji (foto)

Ovaj šorts, provobitno osmišljen, kako samo ime kaže, za vožnju bicikle i trening, najčešće doseže negde između sredine bedara i kolena, a dubokog je struka. Poslednji modeli koji će se uskoro (nadamo se) naći u radnjma veoma su raznoliki.

Biciklističke naravno odlično idu uz oversized duks i predimenzionirane patike, ali sve su popularnije u varijanti koju nam je donela sestra Kardašijan, uz elegantne cipele ili sandale na štiklu zbog čega se mogu nositi i u večernjem izlasku. 

Brojne street style zvezde se ovih dana odlučuju baš za ovakve pantalonice, a ako i vi želite da se priključite trendu, važno je da znate da see one nose sa dugačkim bluzama, tunikama ili sakoima, a mogu da izgledaju pristojno i sa štiklama, ako se dobro uklope.

NE PROPUSTITE:
Pogledajte modele cipela i sandala za proleće/leto 2020. koje su zaludele svet (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Girlfriend Collective (@girlfriend) on Feb 25, 2020 at 10:28am PST

Na biciklističke se danas gleda kao na zamenu za mini suknje, koja je mnogo udobnija.

Zato, pustite mašti na volju kada budete smišljali stajling sa biciklističkama jer je ovo definitivno trend broj jedan za leto 2020., tako da sa njima nećete moći da pogrešite.

Kardigan, boyfriend majica, top, košulja, sako, teksas jakna sve ovo može da bude dodatak vašeg outfit-a uz biciklističke. Uparite to sa nekom trendi obućom i sa upadljivim ili jednostavnim nakitom i nećete pogrešiti.

NE PROPUSTITE:
Crvena, boja ljubavi i krvi ove sezone je fashion must have!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Girlfriend Collective (@girlfriend) on Mar 29, 2020 at 7:39am PDT

Komentari (0)

Loading