Moda

Seksi do bola! Haljina Rouzi Hantington-Vajtli zaludela "Instagram"!

Seksi do bola! Haljina Rouzi Hantington-Vajtli zaludela "Instagram"!

story

Haljina Rouzi Hantington-Vajtli apsolutni je must have ovog leta. Ukoliko volite seksi krpice, ovo je pravi model za vas!

Poslednjih meseci najčešće smo na socijalnim mrežama, kada su fashion krpice u pitanju, imali prilike da vidimo kežul (ali i trendi) izdanja, poput trenerki, kombinezona, biciklističkih, sve ono što je udobno za sedenje kod kuće, što je i dalje popularno zbog pandemije koronavirusa koji je ceo svet stavio „na pauzu”.

Pošto se još uvek nismo vratili u normalu, pa nam svima uveliko nedostaje razgledanje fotografija sa crvenih tepiha i modnih dešavanja širom sveta, dok komentarišemo šta su to naše omiljene zvezde obukle – izviri još i neki dodatni modni trend, detalj ili model, koji se polako zahuhtava na modnoj sceni.

Haljina Rouzi Hantington-Vajtli

Jedan takav videli smo kod predivne manekenke Rouzi Hantington-Vajtli – ova lepotica je, pre svih, primetila potencijal haljine jednog od omiljenih Instagram brendova Cult Gaia.

Reč je o dugačkoj haljini s prorezima na struku i dubokim dekolteom, koja je jednako nosiva kako na glamuroznim dešavanjima tako i na plaži. Kako je to moguće? Odgovor leži u odabiru materijala.

Model koji Rouzi nosi napravljen je od prijatnog pamučnog konca koji savršeno prati liniju tela, a koji bi lako mogao da zameni i neki svečani materijal.

Haljina Rouzi Hantington-Vajtli dostupna je u tri boje, prljavobeloj, krem i bakarnoj, koje su idealne za preplanuli look.

Koliko je zapravo seksi a udobna ova haljina, biće vam jasno čim je vidite, piše Lepota i Zdravlje! 

NE PROPUSTITE: Trudna manekenka u ulozi SEKSI DŽESIKE iz animiranog filma „ko je smestio zeki Rodžeru“ (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on May 8, 2020 at 8:21am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on May 8, 2020 at 10:34am PDT

Kako izgledaju haljine u drugoj boji, pogledajte u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jen Ceballos (@endlesslyloveclub) on Jun 10, 2020 at 12:40pm PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CULT GAIA (@cultgaia) on May 4, 2020 at 7:48am PDT

Komentari (0)

Loading