Moda

Prvi put s maskom na licu: Vojvotkinja Kejt Midlton očarala izgledom!

Prvi put s maskom na licu: Vojvotkinja Kejt Midlton očarala izgledom!

story

Vojvotkinja Kejt Midlton prvi put u javnosti pojavila se s maskom na licu. Njen primerak bio je cvetnog dezena i odlično se uklopio uz belu haljinu koju je vojvotkinja izabrala za ovo pojavljivanje.

Vojvotkinja Kejt Midlton pažljivo je odabrala svaki modni detalje pa je oduševila čak i maskom protiv koronavirusa.

Ovo je njeno prvo pojavljivanje s maskom otpočetka pandemije. Periva, pamučna maska londonskog brenda Amaia bio je pravo osveženje uz elegantnu belu haljinu koju lepa Kejt inače mnogo voli.

NE PROPUSTITE: Vojvotkinja Kejt Midlton oduševila! Obična bluza koja na njoj izgleda skupoceno

Kejt Midlton ima i novu frizuru! 

Vojvotkinja od Kembrdža osvežila je svoj izgled i novom frizoruom,Naime, svju smežu kosu ofarbala je u nešto svetlije tonove, pa su se pramenovi boje zalata savršeno istakli na dnevnoj svetlosti.

Kejt koja je godinama verna smeđoj boji i proverenim talasima na krajevima kose, osvežila je svoj imidž ovom modernom bojom koja se savršeno stopila uz njen ten i boju očiju.

Maska koju je ponelaprekrivala je, nažalost, njeno lepo lice, ali je celokupan izgled ipak izazvao oduševljenje.

NE PROPUSTITE: Nikad ženstvenija! Haljina Kejt Midlton oduševila žene širom sveta! (foto)

Sredinom jula, Kejt Midlton prvi put se samostalno pojavila u javnosti još od sredine marta kada se povukla u izolaciju zbog pandemije.

Naime, ona je posetila garden centar u blizini njene seoske kuće u Norfoku. Ovde je boravila u izolaciji zajedno sa suprugom Vilijamom i njihovo troje dece. Tamo se susrela s vlasnicima centra i u skladu sa svojim dužnostima, razgovarala o tome na koji način su morali da prilagode svoje poslovanje u novoj realnosti.

Tada je otkrila i da je to mesto omiljeno njenim mališanima, kao i da su mali kraljevići već naučili da sami zasade paradajz, što im je bilo veoma zabavno.

NE PROPUSTITE: Vojvotkinja Kejt Midlton oduševila! Obična bluza koja na njoj izgleda skupoceno

Komentari (0)

Loading