Moda

Obožavaćete moderan komplet koji je ponela pevačica Milica Pavlović!

Obožavaćete moderan komplet koji je ponela pevačica Milica Pavlović!

Poznata pevačica Milica Pavlović ovih dana odmara u Hrvatksoj. Gradsku gužvu zamenila je prelepim Jadranom, a evo kakvom fotografijom je pozdravila sve svoje pratioce.

Poznata pevačica Milica Pavlović uživa za sve pare! 

Da svi jako priželjkujemo more i godišnji odmor govori činjenica da ne prestajemo da se divimo prizorima koje poznate dame ovih dana oobjavljuju na svojim "Instagram" profilima.

Prelepe plaže, večernji izlasci i morski talasi izgleda da su nam još uvek daleko, ali hajde da zajedno vidimo šta nam je to slatko iz Dubrovnika pripremila poznata muzička zvezda, Milica Pavlović. 

Pročitajte: Milica Pavlović u potrazi za ljubavlju – Da li je Amorova strela zalutala na pogrešnu adresu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Aug 4, 2020 at 2:12pm PDT

Poznata pevačica Milica Pavlović - Moderan komplet u boji sunca

Osim toga što uživa u kamenitim plažama, Milica Pavlović nakon uživanja ume i da zablista. Moderan komplet koji je ponela u boji sunca, sa breton prugama, must have je ove sezone, a obožavaće ga sve žene.

Izuzetno dobro stoji brinetama, a verujemo da bi i plavušama pristajao savršeno. Idealan za vrućine, većernje šetnje izlaske, ukoliko ga nosite u proverenoj elegantoj varijanti kao i Milica.

Da li biste se usudili da ga ponesete?

Pročitajte: Milica Pavlović – Spremna sam za udaju i dete!

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Aug 6, 2020 at 9:47am PDT

Poznata pevačica Milica Pavlović - Aždaja mekog srca

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović otkako je kročila na estradnu scenu, Milica naporno radi jer, kako tvrdi, jedino tako rezultat nikada ne izostane.

– Ovaj posao je surov, kao i život generalno, i tu nema mesta za labilne i one koji ne umeju da kažu „ne” pogrešnim stvarima, situacijama… Smatram da svako ko ima potencijal može da ostvari zamišljeno, ali voz sreće ne prolazi dva puta u životu. U međuvremenu, dobro pazite da ne prodate sve za ništa, jer kajanje ima previsoku cenu. Uvek se borim pošteno, jer sam svesna da su lepota i mladost prolazni, a unutrašnji mir i uspeh večni.

–Sve loše kad-tad dođe na naplatu, pa sam, između ostalog, u životu pazila i kakvim se osobama okružujem. Ponosna sam što sam za prijatelje birala pametne, sposobne i uspešne ljude od kojih mogu da učim, koji pozitivno utiču na mene i koji su moja podrška i snaga – rekla je Milica.

Pročitajte: Pevačica otkrila – Često su pokušavali da me ponize!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on Aug 2, 2020 at 11:42pm PDT

Komentari (0)

Loading