Moda

Prija moderna i u kućnim uslovima: Ova trenerka je sve što ćete poželeti ove zime!

Jednostavnost i udobnost nikad nisu precenjene...

Prija moderna i u kućnim uslovima: Ova trenerka je sve što ćete poželeti ove zime!

Iako se modni trendovi menjaju iz sezone u sezonu, toplina i udobnost nikad ne silazi s liste prioriteta. To nam je ovog puta pokazala i popularna pevačica Aleksandra Prijović. 

Bez obira na to što je ceo svet stao i što više nema okupljanja i nastupa, poznate dame ipak vode računa i o tome kako će izgledati kod kuće. Za pojam „moderna i u kućnim uslovima” poznata pevačica odabrala je savršen modni komad koji je kako u svetu tako i kod nas popularan već nekoliko sezona unazad.

Udobna i topla komplet trenerka ovoga puta bila je Prijin izbor i to u najpopularnijoj boji sezone. 

Žene ne prestaju da pričaju o kaputu koji Nikol Kidman nosi u seriji „Slom”!

Kamel nijansa ove jesenje i zimske sezone jedna je od najzastupljenijih, a često možemo videti kako ova boja krasi prelepe moderne kapute, ugg čizme, torbe, bundice i još mnogo toga. 

Mnoge dame koje su redovno išle na posao, sada svoje poslove delom obavljaju od kuće, pa je ovaj moderan komad garderobe idealan ukoliko dugo sedite ispred računara. 

Obuća koju možete kombinovati da biste bili sasvim utopljeni, a da pritom izgleda kao iz fashion magazina, svakako su glomazne patike s punim đonom ili „ružne” čizme koje su, bez obzira na ovaj epitet, i dalje najmodernije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JLO's Closet (@stylejlo)

Provereno i udobno

Ugg čizme idealan su par Aleksandrinoj trenerci. Na njenoj fotografiji s „Instagrama” možete videti da se i ona odlučila za ovaj moderan par. 

Ova trenerka i čizme potpuno su otvoreni za kombinovanje pa je teddy kaput ili kratka krznena budnica savršen seksi odabir, kao što je to uradila Džej Lo. 

Da li vam se dopada Aleksandrina kombinacija? 

Komentari (0)

Loading