Moda

Nose identičnu modnu kombinaciju! Prijin sin je Filipova mala kopija (FOTO)

Prijin sin Aleksandar oduševio je javnost preslatkom modnom kombinacijom. Da sve bude slađe i tata Filip Živojinović bio je identično obučen...

Nose identičnu modnu kombinaciju! Prijin sin je Filipova mala kopija (FOTO)

Stižu praznici, pa se poznati uveliko pripremaju za njihov doček. Osim predivnih dekoracija u domovima, božićnih jelki i ukrasa, tu su i porodične fotografije koje u ovom periodu novogodišnjih čarolija imaju neprocenjivu vrednost. Upravo jednu ovakvu objavio je i Filip Živojinović. 

Aleksandra Prijović oduševila gestom: Iznenađenje za buduću jetrvu (video)

Prijin sin - Moderan na tatu 

Fotografija je nastala dok su pozirali ispred novogodišnje jelke. Emotivni trenutak sa sinom zabeležila je Aleksandra Prijović, a pored velike ljubavi i emocija, svi su primetili i jedan preslatki detalj.

Tata i sin bili su savršeno modno usklađeni. 

Prija moderna i u kućnim uslovima: Ova trenerka je sve što ćete poželeti ove zime!

Prijin sin - Emotivan trenutak u bakinom krilu

Mali Aleksandar imao je na sebi prelepi crveni džemper i crne pantalonice, a potpuno identični autfit obukao je i Filip koji nije odoleo da ovaj predivan trenutak ne objavi na svom „Instagram” nalogu.

Ovim putem otkrio je i svoju jedinu novogodišnju želju...

– Sve što želim za praznike si ti – napisao je suprug Aleksandre Prijović, dok je mali Aleksandar bezbrižno sedeo u bakinom krilu. 

Na slici se nalazi i Filipova majka Zorica Nakić koja se, takođe, svojom odevnom kombinacijom potpuno izdvojila. Ona je na sebi imala zelenu bluzu koji se saršeno uklopila sa zanimljivim čarapama u identičnoj boji. 

Pogledajte kako je izgledao ceo ovaj praznični spektakl...

Pravi raj pred praznike - Šta radi Aleksandra dok Filip krišom snima?

 

Komentari (0)

Loading