Moda

Vog je proglasio najbolje odevene dame 2020. godine, da li ste iznenađeni?

Najbolje odevene dame 2020. godine definitivno su zaslužile ovu titulu. Da li se i vi slažete s njihovom modnim izborom?

Vog je proglasio najbolje odevene dame 2020. godine, da li ste iznenađeni?

Bez obzira što su svi događaji otkazani, ceremonije dodele nagrada postale su virtualne. Otkazana je čak i najveći modni događaj godine - Met Gala, ali su poznate dame briljirale na drugačiji način. 

Ove godine, poznat dame češće smo imali priliku da vidimo u kežual izdanjima i to, sa zaštitnim maska koji je ove godine svakako bio broj jedan modni detalj koje su slavne zvezde uklapae u svoje dnevne autfite. 

Sportske trendove koji su doživeli svoj vrhunac ove godine, mogli smo da vidimo i na damama koje ranije u tome nismo mogli ni da zamislimo.

Žene ne prestaju da pričaju o kaputu koji Nikol Kidman nosi u seriji „Slom”!

Photo by: Rachel Luna / Stringer / Getty Images Entertainment via Guliver

 

Glamurozna izdanja, umesto na crvenom tepihu, videli smo putem društvenih mreža kod zvezda koje su bile deo online ceremonija... Ovo je bila godina koju ni modna industrija nikako neće zaboraviti.

Sada kada se osvrnemo, teško je poverovati da je u januaru, februaru i martu sezona dodela nagrada održavala kao da se ceo svet neće zauvek promeniti ubrzo nakon toga.

Međutim, Oskar i Zlatni globus, kao i BAFTA-a i nagrade SAG, odigrali su se pre pandemije koronavirusa i dali nam uvid u to koje zvezde su rešile da 2020. godina postana njihova modna godina, piše „vogue.com.au”.

Ovo su najbolje odevene dame 2020. godine, a šta vi kažete? 

Kao i uvek, i ovogodišnja lista nije napravljena samo na odnosu izdanja koje smo imali prilike da vidimo na crvenim tepisima, već generalno, na osnovu stila dotičnih dama.

Olivija Kolman, Zoi Kravic, Margo Robi, Rene Zelvenger, Zendaja, Florens Pju, Trejsi Elis Ros, Serše Ronan.

Jednostavne lekcije o stilu kojima nas je naučila Megan Markl!

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

 

 

Da li se i vi slažete s ovim izborom, kažite nam u anketi ispod: 

Komentari (0)

Loading