Moda

Pidžama Viktorije Bekam: Ovo želim da nosim svakog užurbanog ponedeljka

Pidžama Viktorije Bekam oduševila je sve dame širom sveta. Njen opis potpuno odgovara našem trenutnom raspoloženju, a šta vi kažete?

Pidžama Viktorije Bekam: Ovo želim da nosim svakog užurbanog ponedeljka

Umesto luksuznih glamuroznih kripica, mnogi brendovi su svoje linije okrenuli kežual stilu. Ovo nije izbegla ni dizajnerka Viktorija Bekam koju nikad nismo videli u sportskim modelima, koja nas je naučila koliku moć ima "mala crna haljina" još dok je bila u „Spice Girls” i čije se kolekcije sastoje od must have komada koji svaki ormar treba da sadrži.

Međutim, Viktorija je pronašla način kako da za svoje fanove osmisli garderobu koju mogu da nose i u udobnosti svoga doma. Pored farmerki, koje je predstavila tokom ovogodišnje Nedelje mode i saradnja sa Reebok-om gde potpisuje model helanki, došao je red i na prelepu pidžame.

Žene ne prestaju da pričaju o kaputu koji Nikol Kidman nosi u seriji „Slom”!

Viktorija, u svojoj kolekciji odeće ima i pidžame koje i sama voli da nosi. Omiljena joj je prugasta u kojoj je pozirala za fotografiju na „Instagramu”.

Reč je o modelu koji, ako nas pitate, može da se nosi i u javnosti...

Sto nijansi sive: Severina u kombinezonu koji svi želimo (foto)

Pidžama Viktorije Bekam: Odevni komad za svaki dan

Pidžama Viktorije Bekam napravljena je od laganog pamuka s tamnoplavim i krem prugama, a u ponudi su i ogrtač, maska za oči i putna torba s istim dezenom. Svaki komad na sebi ima izvezeni logo brenda VVB, dok se ogrtač može naručiti i s personalizovanim inicijalima, piše Lepota i Zdravlje! 

- Ovo želim da nosim nakon užurbanog radnog ponedeljka! Opsednuta sam s ovim predivnim VVB pidžama setom - napisala je dizajnerka uz fotografiju koju je objavila na svom Instagramu.

Da li vam se dopada ovaj set za spavanje koji rasparen odlično može da se nosi i napolju...

Prija moderna i u kućnim uslovima: Ova trenerka je sve što ćete poželeti ove zime!

Komentari (0)

Loading