Moda

Stil bez premca: Nataša Rodić u kaputu koji ćete poželeti u svom garderoberu

Stil Nataše Rodić oduševljava mnoge, a ona je doživela veliku modnu transformaciju, pa je glamurozne komade i šljokice zamenila vodećim stilom sezone, koji bi se mogao opisati kao jednostavan i elegantan.

Stil bez premca: Nataša Rodić u kaputu koji ćete poželeti u svom garderoberu

Najstarija sestra Rodić najaktivnija je na "Instagramu" gde svoje pratioce iz dana u dan oduševljava novim modnim izdanjima. U poslednje vreme o njenoj lepoti priča se samo u superlativu, a mnogi primećuju da se u poslednje vreme prolepšala. Da li je razlog tome, novi dečko, koji joj je ukrao srce, ostaje da vidimo, ipak, njen široki osmeh i pozitivna energija govore u prilog tome da je presrećna.

Osim što je u poslednje vreme njen izgled jedna od tema na mrežama, mnogima je "zapalo za oko" da je Nataša drastično promenila i svoj stil, pa je šljokice i sjaj zamenila jednostavnom eleganciom, koja je ove sezone vodeći stil.

Pročitajte: Sestre Rodić bez trunke šminke - Usudile se da pokažu pravo lice! (VIDEO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

 

Jednostavni monohromatski "outfiti", poigravanje asesoarima i klasični komadi promenili su odevne kombinacije Nataše Rodić, koja je od devojke koja se tražila izrasla u devojku od stila. U prilog tome svedoče i poslednje fotografije na njenom "Instagramu", na kojima se vidi da Nataša nosi "outfite" koje bi bez razmišljanja ponele mnoge modne blogerke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

 

Posebnu pažnju privukao je jedan od kaputa Nataše Rodić - karirani kaput, u braonkastim tonovima, koji će ove sezone biti apsolutni hit. Oštrom oku brojnih modnih znalaca nije promakla ni činjenica, da je Nataša besprekorno stilizovala pomenuti kaput, kombinujući ga sa braon šeširom širokog oboda, i braon trenrekom. Na ovaj način spojila je ležernost i eleganciju i pobrala brojne komplimente na račun svog stila.

Pročitajte: Nastavlja porodičnu tradiciju - Sa kim je u vezi Nataša Rodić?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natasa Rodic (@miss.rodic)

 

Komentari (1)

Loading