Moda

Trend koji će obeležiti proleće ponela i Marina Gagić (foto)

Stilski odabir Marine Gagić oduševio je brojne pratioce na društvenim mrežama. Mlada "influenserka" i verenica Darka Lazića, mnogima je zadala lekciju i najavila je trend, koji će obeležiti proleće pred nama.

Trend koji će obeležiti proleće ponela i Marina Gagić (foto)

Verenica Darka Lazića, miljenica je brojnih fanova na društvenoj mreži "Instagram". Svako njeno pojavljivanje pod budnim je okom javnosti, a dok su mnogi oduševljeni njenom ljupkom pojavom, mnogo je onih, koji bi joj rado "ulovili" grešku.

Ipak, kada je stil u ptianju, čini se da je Marina Gagić nepogrešiva. Poslednjom objavom na svom "Instagramu" još jednom je dokazala da prati trendove, a mnogima je zadala lekciju, koju će slediti, tokom predstojećeg proleća.

Pročitajte: Gledaj majku biraj ćerku - Tašta Darka Lazića je prava bomba!

 

 

Naime, Marina je spojila dva trenda koja su već dve godine in, a tako će biti ove sezone. Ona je ponela monohromatski "look" i tako još jednom najavila aktuelnost trenda, koji će biti neizbežan i ovog proleća.

Još veći pogodak je nepogrešiv stilski odabir Marine Gagić, koja je svoj monohromatski look sklopila u najpopularnijoj nijansi sezone - "nude".

Instagram screenshot

 

Ova boja savršeno je istakla Marininu lepotu, jer sa njenom tamnom kosom pravi efektan kontrast. A brojni modni znalci pohvalili su savršeno izvedenu monohromatsku kombinaciju u sportsko-elegantnom stilu.

Komentari (0)

Loading