Moda

Moda sa Oskara na jednom mestu: Ko je zasijao, a ko se obrukao? (foto)

Autor: | 26/04/2021

93. dodela "Oskara" - Nakon odlaganja i u posebnim uslovima zbog pandemije, sinoć je održana u Los Anđelesu Povratak glamura obeležio je ovaj gala događaj.

Moda sa Oskara na jednom mestu: Ko je zasijao, a ko se obrukao? (foto)

Crvenim tepihom prošetale su zvezde iz javnog života, a poznato je da dodela Oskara važi za jednu od najprestižnijih manifestacija, pa su poznate zvezde svoje najbolje toalete sačuvale upravo za ovu noć.

Dodela ovih prestižnih nagrada vratila je glamur i sjaj na crveni tepih, tako da je sve ličilo na period pre pandemije.

Najbolje toalete su bile u belim i zlatnim nijansama. Jednobojne haljine, ali i odela bili su hit na dodel Oskara.

Elegantno i svedeno – to je bio glavni moto svetskih dizajnera koji su smišljali odevne kombinacije glumačkih zvezda, ali uz zanimljive aksesoare koji privlače poglede.

Hali Beri je svakako privukla svu svetlost reflektora jer je za ovu priliku odabrala ljubičastu haljinu u kombinaciji sa kratkom bob frizurom. Haljina od lepršave tkanine ima dekolte od koga zastaje dah. Svi su komentarisali ovaj odličan autfit.

Pročitajte: Istorijska dodela Oskara - Slavne lepotice okupirale crveni tepih a sve je oduševila Adrijana Lima! (foto)

Dijamantska ogrlica i jarkožuta haljina istakle su mladu glumicu i pevačicu Zendaju koja je razbila monotoniju ovom haljinom.

Amanda Sajfred, nominovana za najbolju sporednu ulogu, zablistala je na dodeli u crvenoj haljini od tila. Raskošna i glamurozna toaleta bila je pun pogodak za ovakav događaj. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Italia (@vogueitalia)

U uskoj cvetnoj haljini pojavila se Margo Robi sa opuštenom frizurom i šiškama, što se mnogima dopalo.

Što se tiče odabira glumice Lore Dern, komentari baš i nisu najbolji. Obožavali smo je u seriji „Nevine laži”, ali njenu haljinu na društvenim mrežama ismevaju. Dok jedni pišu da je izgledala kao da nosi nekakvu životinju, drugi toaletu upoređuju s „labud haljinom”. 

Pročitajte: ČAST JE PRIPALA NJEMU! Otkriveno ko će biti VODITELJ DODELE OSKARA! (foto)

Brojne zvanice su nosile bilo muška ili ženska odela, a modni kritičari su ocenili da je to odličan izbor za grandiozan događaj kakav jeste dodela nagrade Oskar. Pokazuje istančan ukus i stavlja u prvi plan liniju tela. 

 

 

Komentari (0)

Loading