Moda

Svetski stručnjaci još uvek vode polemiku, a Anastasija i Nataša Bekvalac otkrivaju: Ovo je vodeći trend za predstojeće leto! (foto)

Hit boja ovog leta, ako je sudeći po street style fotkama, ali i modnim izborima naših zvezda definitivno je jarko zelelna. Vibrantna, puna života i otvorena, ova boja predstavlja pravi letnji iskorak iz zone komfora.

Svetski stručnjaci još uvek vode polemiku, a Anastasija i Nataša Bekvalac otkrivaju: Ovo je vodeći trend za predstojeće leto! (foto)

Nakon što su, ove godine trendovi predstavljeni na malo drugačiji način, a virtuelni Fashion Week poslao poruku da ćemo ovog leta u svoje garderobere pustiti nešto više boje. Pa ipak, o vodećoj boji sezone, bilo je reči i nepomirljivih stavova u krugu modnih stručnjaka.

Sve se vrti oko zelene, koja je nesumnjivo vodeća boja za predstojeće leto, ali se brojni modni kritičari dvoume da li će hit boja ove sezone biti jarko zelena ili lime zelena. I dok svetski stručnjaci nemaju odgovor na ovo pitanje, naše zvezde istančanog modnog ukusa Nataša Bekvalac i Anastasija Ražnatović šalju jasnu poruku.

Pročitajte: Posle narodne nošnje Milica Pavlović obučena kao Parižanka (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Nataša Bekvalac izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama, kada je ponela jarko zelenu odevnu kombinaciju, koja je otvorila njenu svetlu put i dala joj posebnu energiju. Ovaj "look" Novosadske barbike oduševio je brojne fanove i čini se da je već tada bilo jasno, da ćemo ove godine zelene tonove često moći da vidimo na beogradskim ulicama.

A onda se sveže preplanula Anastasija vratila iz Meksika i sa svojim tamnim tenom i tamnom kosom dokazala da vibrantna, zelena boja savršeno pristaje i tamnoputim damama i da će definitivno biti pravi izbor za svaku ženu, koja se odvaži da izađe iz "basic" palete boja i zakorači u pravi letnji kolorit.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović OTKRIVA - Preseljenje sa Đorđem nikada neće biti potpuno!

 

Jednoglasno su Anastasija i Nataša dale odgovor na pitanje, koje još uvek muči vodeće modne stručnjake: Da li će lime ili jarko zelena biti vodeća boja sezone?

Komentari (0)

Loading