Moda

Ostavlja bez teksta! Sve oči ponovo uprte u Jelenu Karleušu (foto)

Stil Jelene Karleuše nepogrešiv je, a Jelena važi za jednu od najbolje odevenih žena na našim prostorima. Pa ipak, još uvek uspeva da iznenadi svojim modnim izborima.

Ostavlja bez teksta! Sve oči ponovo uprte u Jelenu Karleušu (foto)

U dosada neviđenom modnom izdanju, Jelena Karleuša napustila je, u pratnji svog advokata, Palatu pravde. Povod posete Palati pravde, pao je u zaborav, čim su fotografi uočili Jelenu u do sada neviđenom modnom izdanju.

Ata Images

 

Uvek na štiklama i u smelim odevnim kombinacijama, Jelena se ovoga puta na sudu pojavila ležerno odevena, pa ipak, nije propustila nijedno modno pravilo, a njen casual outfit, postao je visoki zadatak onima, koji vole ležeran sti, bez imalo truda.

Dugu belu haljinu, koja je istakla njene obline, Jelena je ukombinovala sa krem puloverom, koji je ove sezone apsolutni hit u modnom svetu. Nemarnom "look-u" akcenat je dala i minimumom šminke, kao i puštenom, blago izlomljenom kosom.

Pročitajte: Da li ste znali? Jelena Karleuša ima DVA MLAĐA BRATA koje nikada ne viđate u medijima, evo kako Ivan i Nikola Karleuša izgledaju (foto)

Ata Images

 

Ipak, ovoga puta svi su gledali u noge Jelene Karleuše, koja je svoj jednostavan beli "outfit" upotpunila belim baletankama.

Fanovi pevačice, koji su navikli da Divu viđaju samo u ekskluzivnim izdanjima za scenu, ostali su iznenađeni, njenim jednostavnim, ali stilski nepogrešivim pojavljivanjem.

Komentari (0)

Loading