Moda

Hurricane blistaju u kreacijama Borisa Kargotića, a sada je njegov komad ponela i najveća svetska zvezda (FOTO)

Boris Kargotić trenutno je u žiži interesovanja, jer je radio besprekorne kostime i haljine, koje grupa "Hurricane" nosi na Evroviziji, ali to nije sve, jer sada postoji još jedan razlog više da svet priča o mladom kreatoru.

Hurricane blistaju u kreacijama Borisa Kargotića, a sada je njegov komad ponela i najveća svetska zvezda (FOTO)

Madona, koja je već 2017 godine, prošetala haljinu Borisa Kargotića i tako ga lansirala u orbitu najtraženijih kreatora u zemlji i regionu, ponovo je zapalila "Instagram" baš u kreaciji sa njegovim potpisom.

 

 

Naime, najveća svetska zvezda podelila je na svom storiju fotografiju u jakni koju je kreirao ni manje ni više nego Boris Kargotić.

Osim što je reč o upečatljivom, stilskom komadu, jakna na sebi ima posebnu poruku:

- Bože, sačuvaj kraljicu - ispisano je zlatnim slovima na jakni, a Madona je šaljivo dodala: "I to nije molba".

Pročitajte: Madona u vezi sa 34 godine mlađim dečkom (foto)

Instagram

 

O saradnji sa Madonom, Boris je svojevremno govorio:

- Otvorio sam Instagram, po automatuzmu, stoti put taj dan, ovlaš prešao pogledom i zaustavio se na jednoj šarenoj slici. Trebalo mi je dugo, sada mi se čini i par minuta, da shvatim da je to zapravo Madona u našoj haljini. Više puta sam proveravao sliku i gledao detalje da budem siguran da je to ZAISTA DEMODE HALJINA NA MADONI. Više puta sam protrljao oči pre nego sam kriknuo kao da me neko kolje. Sat vremena sam urlao, skakao, plakao, smejao se pozivajući roditelje, prijatelje i devojke iz tima na telefon da im kažem šta se desilo. Delovao sam baš kao da ću da doživim srčani udar. Mislim da tu vrstu histerije i tako čudnu reakciju nikada neću zaboraviti, a sigurno nikada nešto slično nisam osetio. Pa obukla nas je Madona! Ima li iko veći, bolji od nje u ovom smislu? I dalje nekada imam osećaj da sanjam. Ovo je za moj tim zaista istorijski trenutak - opisao je tada on za "Wannabe" osećaj kada je video svoju haljinu na kraljici pop muzike.

Komentari (0)

Loading