Moda

Zašto posle prve polufinalne večeri Evrovizije, svi pričaju o Nataši Bekvalac?

Nataša Bekvalac nije malo puta bila glavna tema na društvenim mrežama, što zbog svog izgleda, što zbog svojih duhovitih dosetki, pa ipak, danas o njoj priča cela Srbija, a povod je ni manje ni više nego Evrovizija.

Zašto posle prve polufinalne večeri Evrovizije, svi pričaju o Nataši Bekvalac?

Naime, kada je na scenu, tokom prve polufinalne večeri prestižnog muzičkog takmičenja, izašao predstavnik Norveške "Tiks", gledaocima iz Srbije u glavi se probudila samo jedna misao:

- Nataša Bekvalac je sve radila prva! - a baš takvi komentari danas su osvanuli na "twitteru". 

Pomenuti predstavnik Norveške sa pesmom "Fallen Angel" plasirao se u finale, a na sceni se pojavio odeven u belo, sa anđeoskim krilima.

Pročitajte: Svetski stručnjaci još uvek vode polemiku, a Anastasija i Nataša Bekvalac otkrivaju - Ovo je vodeći trend za predstojeće leto! (foto)

Baš takav "outfit" Nataša Bekvalac, u nešto elegantnijem ruhu ponela je na slikanju za svoj četrdeseti rođendan, što su gledaoci sa naših prostora prepoznali i Nata je preko noći postala glavna tema na društvenim mrežama.

Da li je Tiksu Nataša bila inspiracija za scenski nastup nećemo saznati, ali je svakako činjenica da poznate dame sa naših prostora, neretko budu modni vizionari, posebno kada je pojavljivanje na sceni u pitanju.

Komentari (0)

Loading