Moda

Neponovljivo! Modni odabir Jelene Đoković ponovo u centru pažnje (FOTO)

Stil Jelene Đoković često je tema domaćih medija, a najčešće je opisan kao sofisticiran, elegantan, ali pre svega skroman. Da je sve od navedenog tačno, Jelena je dokazala prilikom novog pojavljivanja u javnosti.

Neponovljivo! Modni odabir Jelene Đoković ponovo u centru pažnje (FOTO)

Jelena Đoković sa timom Fondacije Novaka Đokovića renovirala je igralište vrtića "Dambo", a mališane je obradovala svojim prisustvom i učestvovanjem u različitim igrama, poput skakanja u džakovima i nadvlačenja konopca.

Fondacija Novvaka Đokovića

 

Jelena Đoković na otvaranju igrališta pojavila se u lepršavoj haljini zebrastog printa, a ceo look upotpunila je svedenim nakitom i niskim repom. Od šminke je na svom licu nosila samo široki osmeh, koji nije izostao nijednog trenutka, dok je svoju pažnju poklanjala mališanima.

Ponovo je svojim nepogrešivim stilom Jelena privukla mnogo pažnje, oduševila je sve prisutne svojim damskim držanjem i svedenom odevnom kombinacijom. 

Pročitajte: POTRESNA ISPOVEST Jelene Đoković - Oca sam u suzama zvala iz Monaka i rekla da ne mogu više

Fondacija Novvaka Đokovića

 

 

Sa posebnom pažnjom, čini se, Jelena se spremala za renoviranje vrtića u koji je i sama išla, kako bi devojčicama dala primer, kako treba da izgleda jedna dama i uspešna mlada žena.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading