Moda

SVI SU GLEDALI U NJU! Prijovićka se pojavila u VIP loži na Novakovom meču, na sebi nosi stvari u vrednosti stana u Beogradu (FOTO)

Aleksandra Prijović danas je privukla svu pažnju na meču Novaka Đokovića. O njenom stilskom odabiru pričali su svi mediji.

SVI SU GLEDALI U NJU! Prijovićka se pojavila u VIP loži na Novakovom meču, na sebi nosi stvari u vrednosti stana u Beogradu (FOTO)

Aleksandra Prijović svim srcem je bodrila Novaka Đokovića iz vip lože, na ATP turniru u Beogradu. Novak Đoković osvojio je Serbia Open, a sa tribina publika je glasno navijala.

Među prisutnima posebnu pažnju privukla je Aleksandra Prijović koja je za Noleta navijala iz VIP lože, a o njenom stilu pričali su svi mediji. 

Prijovićka je na sebi imala modne komade u vrednosti stana u Beogradu. Njen outfit izgledao je, kao da se spremila za šetnju Azurnom obalom. U beloj košulji i kratkim farmericama, izgledala je poput dive. 

Pročitajte: Povod za tračeve - Zašto je Aleksandra izbrisala Filipovo prezime sa svog Instagrama?

Prija je u kosi imala Chanel maramu, dok je na nogama nosila Bottega Veneta papuče, koje su drugu godinu za redom apsolutni modni trend.

Od modnih asesoara na ruci je imala Rolexa, a ceo outfit upotpunila je belim naočarima.

Prija je izgledala poput Francuskinje, a njen modni odabir biće zasigurno najnošeniji ovog leta.

Komentari (0)

Loading