Moda

Modna revolucija: Posle ovog poteza Sofije Milošević sva modna pravila padaju u vodu (FOTO)

Modni odabir Sofije Milošević visoko se kotira na lestvici modnih znalaca, jer manekenka i dizajnerka nepogrešivo nosi baš svaki trend. Baš kao jedna od najstilizovanijih žena sa javne scene, Sofija se ne obazire na modna pravila već ih čini se, svakim pojavljivanjem sama postavlja.

Modna revolucija: Posle ovog poteza Sofije Milošević sva modna pravila padaju u vodu (FOTO)

Manekenka Sofija Milošević ostvarila se i u ulozi dizajnerke haljina, a sada je otvorila i prvi butik, gde će brojne mlade dame moći da uživaju u haljinama, koje je sa svojim timom osmislila.

Da izuzetno poznaje ne samo modu, već i žensku figuru, svedoči interesovanje brojnih devojaka od stila za njene krojeve i modele, u kojima svaka žena izgleda kao princeza iz bajke.

Ata Images

 

Ipak, ovoga puta, na svečanom otvaranju, Sofija je svojim modnim odabirom, zasenila sve. Zlatna haljina istakla je njenu vitku liniju, preplanuli ten, a ona je izgledala poput svetske dive.

Ipak, onima sa dobrim okom za detalje nije promaklo da je Sofija ponovo pokazala da pravila u modi postoje da bi se kršila.

Uz zlatnu haljinu, kao vodeći asesoar, Sofija je odabrala srebrne sandale i pokazala koliko moćno može izgledati spoj nespojivog, ukoliko se iznense i ukombinuje na pravi način.

Pročitajte: Sofija Milošević za "Story" otkriva sve tajne života sa Lukom - I kad idemo na jogu, bebu vodimo sa sobom (VIDEO INTERVJU)

Ata Images

 

Modni odabir Sofije Milošević definitivno je dokaz da Sofija diktira trendove, a da modna pravila ostaju rezervisana samo za one, koji još uvek nemaju hrabrosti da iznesu drugačije i smelije odevne kombinacije.

Komentari (0)

Loading