Moda

Arijana Mihajlović blistala na jednom beogradskom događaju, a modni detalj koji je ponela košta čak 10.000 evra ( FOTO)

Stil Arijane Mihajlović zasluženo je tema broj jedan u modnim krugovima, a detalj koji je nosila, a koji je svima privukao pažnju, simbol je vanvremenskog glamura..

Arijana Mihajlović blistala na jednom beogradskom događaju, a modni detalj koji je ponela košta čak 10.000 evra ( FOTO)

Supruga Siniše Mihajlovića, pojavila se na jednom beogradskom događaju i oduševila sve prisutne svojim besprekornim stilom.

Arijana, koja je sa godinama sve lepša, važi za jednu od najbolje odevenih dama, a sudeći po kombinaciji koju je odabrala, ta titula je krajnje opravdana.

 

 

Zgodna Italijanka odlučila je da ponese kreacije najprestižnijih svetskih modnih kuća. Naime, apsolutni hit ovog leta, koji Arijana nosi, jeste Hermes torba po imenu “Kelly pochette”, u roze boji. Ovaj model je prilično redak, a da biste ga kupili morate dobiti svoj termin u nekom od butika ovog brenda. Cene ove torbice kreću se sve do neverovatnih 10.000 evra. 

Boško Karanović

 

Bez obzira na to koliko je skupocen njen stajling, Arijana prosto odiše elegnacijnom i skromnošću i to je ono što je dodatno stavlja u prvi plan.

Pročitajte: Arijana Mihajlović došla u Srbiju i razvezala jezik: Moja istina o braku sa Sinišom!

Takođe, Arijana je još jednom pokazala svoje umeće stilizovanja, te je skupocenu torbu uparila sa Gucci kaišem sa kristalima i šarenim pantalonama, dok je gore nosila jednostavnu crnu majicu. Po svemu sudeći, stil Arijane Mihajlović biće tema ovog leta, a mnoge dame biće inspirisane njenim odevnim odabirima.

 

 

 

Komentari (0)

Loading