Moda

Diva ponovo zapanjila na sudu: Ovim postupkom mnoge navela da se zapitaju samo jedno?

Torba Jelene Karleuše, modnog gurua i trenutno najbolje obučene žene na Balkanu, danas je postala tema dana.

Diva ponovo zapanjila na sudu: Ovim postupkom mnoge navela da se zapitaju samo jedno?

Kada se danas Jelena Karleuša u pratnji svog advokata ponovo pojavila na sudu, svi su komentarisali njen svedeni outfit. U poslednje vreme, kada god posećuje sudnicu, Jelena izgleda poput Parižanke, u ravnom i odevena klasično, elegantno i svedeno, što je izdanje u kome je retko viđamo.

Ipak, njen današnji outfit zasenilo je jedno pitanje - zašto Jelena Karleuša, žena koja poseduje minimum 1000 torbi u poslednje vreme sa sobom gotovo nikad ne nosi tašnu?

Ata Images

 

Torba Jelene Karleuše - nekada je bila najpretraživanija fraza na guglu, jer su mnoge devojke, koje dosledno prate Jelenu i često rekreiraju njen stil poželele da poseduju bar jednu od klasik torbi, koje Diva poseduje u svojoj kolekciji.

Njena pozamašna kolekcija koja vredi milione evra sve je bogatija, a ona ipak bira da ne nosi tašnu.

Pročitajte: Suze Jelene Karleuše - Ne volite me i ne poštujete! (VIDEO)

Ata Images

 

Da li je to novo modno pravilo, koje je uvela usled ekstravagantnog odabria "outfita", ili je jednostavno toliko bogata, da joj sve što joj treba staje u dlan ruke, ostaje da vidimo. A sudeći po modnom uticaju koji ima, samo je pitanje trenutka kada ćemo sve više žena na ulicama moći da vidimo bez omiljenog modnog asesoara.

Komentari (0)

Loading