Moda

Holivud u Beogradu: Ilda, Prijovićka, Tamara Kalinić prošetale crvenim tepihom. Zastaće vam dah od modnih kombinacija (foto)

Stil poznatih zasenio je sve na otvaranju poslastičarnice "Lutak" i postao glavna gradska tema. Budući da je reč o jednom od prvih javnih događaja po ukidanju drastičnih vanrednih mera popularni voditelji, muzičari, glumci, influenseri i ostale zvanice manje poznate široj javnosti posebno su se potrudile oko svojih raskošnih toaleta.

Holivud u Beogradu: Ilda, Prijovićka, Tamara Kalinić prošetale crvenim tepihom. Zastaće vam dah od modnih kombinacija (foto)

Crvenim tepihom u punom svom sjaju prošetale su pevačice Ilda Šaulić, Marina Tadić, Ana Bekuta, voditeljke Sanja Marinković i Tijana Prica, kao i glumica Katarina Radivojević, koja se nedavno vratila iz Amerike zbog predstave "Zaboravljene", čija se premijera uskoro očekuje.

Pročitajte: Vog je proglasio najbolje odevene dame 2020. godine, da li ste iznenađeni?

Boško Karanović

 

Dok su Ilda i Bekuta blistale u crno belim kombinacijama sa šeširima na glavi, Sanja se opredelila za laganu,letnju belu haljinu, a Katarina za ležerniju varijantu zemljanih bolja, koju je uklopila sa ravnim bež papučama i torbom od pruća.

Pročitajte: Katarina Radivojević - Moji TRIKOVI ZA DOBAR ŠOPING

Boško Karanović

 

Najviše pažnje,međutim, izazvala je modna kombinacija Aleksandre Prijović. Pevačica, koja uživa u braku sa sinom bivšeg tenisera Bobe Živojinovića, FIlipom Živojinovićem na događaj je došla u pratnji svog šminkera i dugogodišnjeg prijatelja Dušana Lazića Laze koji ju je i za ovu priliku sredio potrudivši se da make up ne zaseni žuti komplet koji je čuvena Prija za ovu priliku namenila. Uz široke pantalone i majicu ona je ponela kraljevsko plavu tašnicu sa kajiševima u boji zlata, dok je ne nogama imala sandale iste nijanse.

Boško Karanović

 

Pevačica Marina Tadić, koju od rođenja ćerke Vere nismo mogli videti u javnosti, takođe je za ovu priliku ponela plavu malu tašnu, ali u svetloj nijansi, dok se odenula dugačkom haljinom do poda žuto-sivog dezena. Čitavu kombinaciju upotpunila je bež potpeticama. Marina sa suprugom, advokatom Urošem uskoro planira da otputuje u toplije krajeve, što će biti prvo letovanje njene mezimice.

Pročitajte: Marina Tadić promenila imidž: Frizura za moderne mame

Boško Karanović

 

Infuenserka Tamara Kalinić takođe je privukla bliceve fotoreportera, a malo je reći da njena modna kombinacija ostavlja bez daha. Želivši da istakne svoj osunčan ten atraktivna brineta odlučila se da na otvaranje poslastičarnice obuče kratku cvetnu haljinu sa puf rukavima. Zelena tašnica i cipele dodatno su dobrineli odličnom stajlingu blogerke. Tamara već neko vreme živi u inostranstvu, a kako saznajemo planira da uskoro stane na ludi kamen.

Pročitajte: Idealan za dane bez insipracije: Modni savet Tamare Kalinić, koji ćete usvojiti već danas (video)

Boško Karanović

Ništa manje stilizovano crvenim tepihom nisu prošetale ni druge dame sa domaće javne scene.

 

 

Komentari (0)

Loading