Moda

Prekršila modno pravilo, ili donela revoluciju? Posle ovog fashion poteza Seke Aleksić, više nijedan outfit neće izgledati isto (FOTO)

Stil Seke Aleksić do sada je važio za klasičan i nepogrešiv, ipak, pevačica je čini se odlučila da je vreme da zakorači izvan zone komfota, zbog čega njen modni odabir ne prestaje da se komentariše.

Prekršila modno pravilo, ili donela revoluciju? Posle ovog fashion poteza Seke Aleksić, više nijedan outfit neće izgledati isto (FOTO)

Verna modnoj klasici, Seka Aleksić važi za jednu od najbolje odevenih dama naše javne scene. Dobro odelo, savršeno ukrojena haljina i nepogrešivo odabrani asesoari deo su njenih modnih izbora, pa ipak, poslednje modno izdanje pevačice ne prestaje da se komentariše.

Da li je Seka napravila grešku, ili je konačno odlučila da iskorači iz zone komfora, pitali su se mnogi, kada su videli poslednji modni odabir Seke Aleksić.

Pročitajte: Bio je uz nju u najtežim trenucima - Ovo je čovek na koga se Seka Aleksić godinama oslanja (FOTO)

Ata Images

 

Naime, stil Seke Aleksić nepogrešiv je, ali dosledan klasici, bez modnih iskoraka. Ipak, ovoga puta, Seka je ponela dva tona iste boje, a pored toga ni materijali nisu bili usklađeni. U svetu modne klasike, ovo bi se moglo shvatiti kao velika modna greška, ali ne i u svetu modnih trendova.

Naime, ova sezona donela je ekspanziju kršenja modnih pravila i sve ono što je nekada bilo nespojivo, danas je must have, pa tako i spoj magnolija i lavanda ljubičaste u izvedbi Seke Aleksić.

Seka je haljinu u boji magnolije, koja je savršeno istakla njenu figuru, ukombinovala sa satenskim, lavanda cipelama i tako ne samo da je spojila dve nijanse iste boje, već i dva stila, urbani i bajkoviti.

Pročitajte: Da li je Seka Aleksić jedina domaća zvezda koja u domu poseduje ovo?! Zavirite u luksuzan dvorac u Staroj Pazovi (FOTO)

Ata Images

 

Ovom kombinacijom privukla je mnogo pažnje, pobrala mnoge komplimente, koji su je podstakli da sa modnim eksperimentima nastavi i donela pravu modnu revoluciju.

Komentari (0)

Loading