Moda

Sedamdesete su nove tridesete: Verica Rakočević odevnom kombinacijom zapalila mreže!

Stil Verice Rakočević vanvremenska je inspiracija, a žena koja svoje ime na domaćoj modnoj sceni, svakom novom kolekcijom, sve više penje na lestvici uspeha, svojom odevnom kombinacijom dala je ženama u zrelom dobu sjajnu lekciju.

Sedamdesete su nove tridesete: Verica Rakočević odevnom kombinacijom zapalila mreže!

Naime, Verica Rakočević uživa u svojim sedamdesetim, a kako za naš magazin kaže, godine ne oseća.

- Godine ne osećam, osećam stanje duha i vitalnost tela i te dve stvari me možda drže u iluziji da reč „starica“ ne ide uz mene. Kada govorimo o vremenu i kada se kaže „sedamdesete“, zvuči dosta ozbiljno, tako da je ta generacija, i žena i muškaraca, u aktivnom smislu otpisana. Valjda je to vreme kada se po opštem mišljenju spremate za pisanje testamenta. U svom svetu, ja sam okupirana planovima oko skulpture koju radim i valjda je zato za mene pojam godina vrlo relativan. Imam privilegiju da sam apsolutno vlasnik svog života, bez ikakvih hipoteka na njega. I kod nas i u svetu je teror mladosti, možda je uvek tako bilo, samo sam to gledala iz pozicije onih koji su sada mladi. U svakom slučaju, ispunjen život ne haje za godine - otkriva Verica tajnu svoje mladolike prirode.

Pročitajte: RAJ NA AVALI - Zavirite iza vrata mirne oaze Verice Rakočević

Petar Đorđević

 

Ipak, njena smelost i odevna kombinacija, koja je definitivno oduševila njene pratioce, ne prestaje da se komentariše. Stil Verice Rakočević pokazao je da su sedamdesete nove tridesete, a ona je blistala u kratkom belom odelu, koje je savršeno trendi ukombinovala sa kaubojkama.

Odevna kombinacija u kojoj se oseća prizvuk jeseni najavljuje modni trend koji nam predstoji, a Verica, koja revolucionarno mladalački modu stavlja na svoje mesto, složićemo se izgleda zanosno i seksi.

 

Komentari (0)

Loading