Moda

I to se dogodilo: Nika Tošić potpuno promenila stil! Stala je sestri Atini na crtu (FOTO)

Stil Nike Tošić do sada je bio sveden, sportski, ležeran. Upravo zato transformacija koju je doživela na letovanju koje provodi sa majkom i sestrom u Bodrumu, izazvala je brojne komplimente njenih pratilaca.

I to se dogodilo: Nika Tošić potpuno promenila stil! Stala je sestri Atini na crtu (FOTO)

Mlađa ćerka Jelene Karleuše, Nika Tošić važi za pravu kopiju tate Duška. Povučena, šarmantna i zainteresovana za fudbal, Nika je do sada bila sušta suprotnost sestri Atini, koja obožava modu i diktira trendove na društvenim mrežama.

Međutim, ovo letovanje izazvalo je pravu transformaciju u stilu Nike Tošić, pa je promenom doslovno stala na crtu sestri Atini i ponela vodeće letnje trendove ove sezone.

Pročitajte: Do sada je Atina bila mamina naslednica, a sada Nika iznenadila novom fotografijom!

 

 

Nika je na svom "Instagramu" poslednjim fotografijama oduševila pratioce, koji su joj uputili brojne komplimente, a ona je pozirala sa asesoarima po poslednjoj modi.

Trendi sunčane naočare, popularna baguette bag i trendi jednodelni kupaći kostim samo su nagoveštaj promene stila Nike Tošić, koja se mnogima dopala.

Da uživa u svom novom stilu opisala je i na poslednjoj fotografiji koju je objavila, gde je istakla da živi "Barbi život".

 

 

 

Komentari (1)

Loading