Moda

POPUT SVETSKIH MANEKENKI: O haljini Nataše Bekvalac pričaće se danima (FOTO)

Izgled Nataše Bekvalac ostavlja bez daha, a haljina koju je pevačica ponela biće letnji trend broj jedan.

POPUT SVETSKIH MANEKENKI: O haljini Nataše Bekvalac pričaće se danima (FOTO)

Pevačica Nataša Bekvalac, doslovno može da ponese titulu jedne od najlepše obučenih žena sa naše domaće javne scene. Ona je uvek besprekorno obučena, te joj niko ne može pronaći manu. Takođe, ona važi za nekoga ko nije opterećen skupim markama, te se na njoj jako retko može videti logo nekog brenda, s obzirom na to da je pevačica skromna i da joj je važno da joj sve stoji kako treba i bude potaman.

Naime, Nataša je objavila fotografiju na društvenim mrežama, koja je izazvala lavinu komentara njenih pratilaca, a haljina koju je ponela nije prošla nezapaženo. Novosadska barbika, kako je neretko zovu, odlučila se za jednostavu a efektnu kreaciju u roze boji. Izgled Nataše Bekvalac u ovim tonovima, uz njenu plavu boju kose potpuni je pogodak.

Pročitajte: Šta je istina u komplikovanom odnosu Nataše Bekvalac i Ane Nikolić? Ovaj potez objašnjava SVE (FOTO)

 

Instagram

 

 

Takođe, pevačica je obučena po poslednjoj modi, jer trenutno na svetskim pistama dominiraju volani i karneri, koji joj očigledno savršeno pristaju.

Haljina Nataše Bekvalac, nesumnjivo će biti ispiracija mnogim ženama ovoga leta, koje čeznu da zablistaju, ali i da ne izgledaju pretenciozno.

Komentari (0)

Loading