Moda

Ništa lepše niste videli: Anja Valente i Indija Rouz stilski usklađene (FOTO)

Ćerka Anje Valente, Indija Rouz prava je kopija svoje majke, bilo da je reč o fizičkom izgledu ili velikoj strasti prema modi, a u prilog tome svedoči i poslednja fotografija koju je ponosna mama objavila na svom "Instagramu".

Ništa lepše niste videli: Anja Valente i Indija Rouz stilski usklađene (FOTO)

Anja Valente, ćerka Dragana Stojkovića Piksija, živi svoju bajku od kada je sa Hugom Valenteom oformila porodicu. Ćerke Indija Rouz i Kasija Ginza centar su njihovog sveta, a porodične fotografije koje neretko dele na "Instagramu" prava su oaza ljubavi i sreće.

Pored ljubavi koju neguje prema svojoj porodici, Anja gaji i neverovatnu strast prema modi, koju je prenela i na svoju stariju ćerku, Indiju Rouz.

Na svom "Instagramu" Anja je podelila fotografiju na kojoj ona i njena ćerka poziraju u "matching" haljinama pink boje, koja je definitivno najveći hit ove sezone.

Dok je Anja blistala u svilenoj haljini sa crvenim detaljima i još jednom pokazala da je kombinovanje pink i crvene posebna umetnost u fashion svetu, devojčica je blistala u pink haljinici princess kroja.

Pročitajte: TEK ŠTO SE PORODILA, A BRUTALNO - Ćerka našeg slavnog fudbalera objavila sliku sa odmora i SVE NASMEJALA!

Instagram

 

Preslatka fotografija izmamila je brojne osmehe Anjinih pratilaca, ali i komplimente  o besprekornom stilskom odabiru mame i ćerke.

Komentari (0)

Loading