Moda

GLAMUR U SALCBURGU: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger zasenili sve prisutne (FOTO)

Stil Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera potpuno je zaokupirao pažnju svetske javnosti tokom njihovog pojavljivanja na koncertu u Salcburgu.

GLAMUR U SALCBURGU: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger zasenili sve prisutne (FOTO)

Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajštajger kada god se pojave zajedno na nekom značajnom događaju, uspevaju da preotmu pažnju svih prisutnih svojom moćnom pojavom. Nekadašnja teniserka i nekadašnji fudbaler pojavivši se na koncertu klasične muzike u Salcburgu, očitali su lekciju kako jedan glamurozan i stilizovan par treba da izgleda.

Stil Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera uvek je sveden, ali i dovoljno upadljiv u svojoj jednostavnosti, kako bi uvek dobili najviše ocene najstrožih modnih kritičara. Povodom ove svečane prilike, na kojoj prisustvuje elita, Ana i Bastijan odličili su da se stilski upare, te su oboje bili formalno obučeni, a dominirali su sivi tonovi.

Pročitajte: VANVREMENSKI STIL I ELEGANCIJA - Ana Ivanović fotografijama stajlinga u Veneciji očarala svet, a o jednom detalju će se pričati (FOTO)

profimedia

 

Naime, teniserka se odlučila za dugu toaletu sa sivo crnim motivima, a njen suprug obukao je nekonvencionalno odelo, s obzirom na to da su sako i pantalone bili u različitim bojama.

Nasmejani i besprekorno stilizovani, supružnici su odisali elegancijom i glamurom, po čemu su i neretko poznati, a o ovom njihovom izdanju, pričaće se danima.

Komentari (1)

Loading
Zlatica

09:48 17.08.2021

Pa i nisu baš besprekorno stilizovani. Njemu loše stoji ova kombinacija, a i loše se slika odelo koje je izabrao. Nadam se da su bar pantalone i kravata teget - uz ove braon cipele. Njena je haljina ok, ali su detalji potpuno neuklopljeni (stilski i koloritom)... Viđali smo i bolje...