Moda

Ekipa filma "Toma" očarala na crvenom tepihu: Ova glumica ponela titulu najbolje odevene (FOTO)

Glumačka ekipa filma "Toma" sinoć je na Sarajevo Film Festivalu prisustvovala svetskoj premijeri filma koji predstavlja životnu priču velikog boema i muzičke legende, Tome Zdravkovića. Nakon prikazivanja filma, ovacije publike trajale su čak deset minuta, a tim glumaca nije skidao osmeh sa lica.

Ekipa filma "Toma" očarala na crvenom tepihu: Ova glumica ponela titulu najbolje odevene (FOTO)

Na 27. Sarajevo Film Festival pristigla je glumačka ekipa filma "Toma", kako bi prisustvovali svetskoj premijeri projekta na kome su naporno radili više od godinu dana.

Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić koji stoje iza ovog neverovatnog projekta, stigli su na crveni tepih u ptatnji glumačke ekipe, koja je ovoj filmskoj priči dala dušu.

Admir Dervišević

Kako modni znalci tvrde, cela glumačka postavka bila je nepogrešiva, kada je o modnom odabiru reč. O haljini Tamare Dragičević, savršeno usklađenoj sa odelom njenog supruga Petra, mnogi su pričali.

Pročitajte: Prvi trejler za film TOMA - Pesme veće od života

Ipak, po svemu sudeći, najviše modnih poena odnela je glumica Milena Radulović, koja je blistala u dugoj crnoj toaleti. Holivudske lokne, kakve je nosila Merilin Monro, crveni ruž, suptilan nakit i osmeh od milion dolara krasili su lice mlade glumice, koja je te večeri, dobila titulu najbolje odevene na crvenom tepihu filmskog festivala u Sarajevu.

Admir Dervišević

 

Komentari (0)

Loading