Moda

Modni okršaj: Sara Jo i Milica Pavlović u IDENTIČNOJ odevnoj kombinaciji! Kojoj bolje stoji?

Milica Pavlović i Sara Jovanović jedne su od omiljenih pevačica mlađe generacije, a iako se bave različitom vrstom muzike, njih dve imaju veliki broj fanova na društvenim mrežama, obe važe za izuzetno seksepilne mlade žene i devojke koje diktiraju vodeće modne trendove.

Modni okršaj: Sara Jo i Milica Pavlović u IDENTIČNOJ odevnoj kombinaciji! Kojoj bolje stoji?

Milica Pavlović i Sara Jovanović letnju sezonu obeležile su nizom sjajnih nastupa, a obe pevačice iz večeri u veče svojim izdanjima za nastupe ostavljaju bez daha. Ipak, na "Instagramu" su izdanjima za poslednje nastupe privukle veliku pažnju publike.

Naime, Milica i Sara pojavile su se na nastupima u indetičnoj odevnoj kombinaciji. Hit zeleno plavi kombinezon sa rukavicama, koji je savršeno istakao njihove atraktivne figure, ponele su doduše na različite načine.

Dok je Milica ponela top sa rukavicama, koji je upotpunila komplet pantalonama, Sara se na nastupu pojavila u kombinezonu iz iste kolekcije. 

 

 

Sličnost je primetna i u odabiru frizure. Naime, obe pevačice ovog puta odlučile su da kosu podignu, dok su pramenove pustile da im slobodno padaju preko lica. I dok je Sara nosila dugačku pletenicu, Milica je nosila neobično stilizovani konjski rep.

Pročitajte: UVEK U KORAK SA TRENDOVIMA - Stil Sare Jo oduševio javnost, a evo i šta je u pitanju (FOTO)

 

 

Fanovi pevačica odmah su primetili neverovatnu sličnost ovih outfita i prokomentarisali ovaj modni okršaj, iznoseći mišljenje o tome kojoj bolje stoji.

Komentari (0)

Loading