Moda

DIVA OBUČENA POPUT SVETSKIH ZVEZDA: Jelena Karleuša oduševila stajlingom koji je HIT ovog leta (FOTO)

Izgled Jelene Karleuše odavno je postao sinonim za dobar ukus, a pevačica ne prestaje da intrigira svojim modnim kombinacijama.

DIVA OBUČENA POPUT SVETSKIH ZVEZDA: Jelena Karleuša oduševila stajlingom koji je HIT ovog leta (FOTO)

Diva i ikona stila današnjice, Jelena Karleuša, neretko biva ispiracija čak i najvećim svetskim zvezdama, koje kopiraju njene kreacije i look koji ponese na javnim događajima.

Izgled Jelene Kareluše, privlači pažnju iznova kako se pevačica pojavi u nekoj novoj odevnoj kombinaciji, te neretko i najstroži modni kritičari nemaju ni jednu zamerku. Odevena poput najvećih holivudskih poznatih ličnosti, osim dobrog ukusa, pevačicu krasi neverovatna energija i harizma, po kojoj je poznata.

Pročitajte: Duško i Karleuša ne žale pare - Pogledajte kako će izgledati potpuno renovirana vila na Dedinju (FOTO)

 

 

Tako je sinoć, Jelenina ličnost došla do izražaja u razigranoj kreaciji koju je ponela, a koja je modni trend broj jedan ovog leta. Ona je obukla belu haljinu sa crnim tufnama, koju je uparila sa naočarama za sunce luksuznog brenda Saint Laurent, dok je na nogama imala interesantne crne sandale koje se vezuju pozadi u mašnu.

Pročitajte: Ćerke Jelene Karleuše potpuno različite, a opet iste mama: Fotografije iz detinjstva Jelene Karleuše podelile fanove!

 

 

Kratka, lepršava haljina dugih rukava stajala je zvezdi kao da je specijalno za nju skrojena, a taman ten dodatno ju je naglasio. Nesumnjivo, Jelena je još jedanput opravdala epitet jedne od najbolje obučenih sa domaće javne scene, te je poslužila kao inspiracija mnogim ženama kako da izgledaju sveže i dobro stilizovano, ovog leta.

Komentari (0)

Loading