Moda

Savršena bela kombinacija: Stajling Katarine Radivojević ćete želeti da iskopirate (FOTO)

Izgled Katarine Radivojević na sinoćnoj beogradskoj premijeri filma “Nečista krv: greh predaka” zaokupirao je pažnju javnosti svojim jednostavnošću, koja je bila sasvim dovoljno glamurozna da bude u prvom planu svih objektiva prisutnih foto-reportera.

Savršena bela kombinacija: Stajling Katarine Radivojević ćete želeti da iskopirate (FOTO)

Sinoć je u Beogradu održana premijera filma “Nečista krv: greh predaka”, a u Sava Centar pristigla su mnoga zvučna imena srpskog glumišta, između ostalog i proslavljena glumica Katarina Radivojević.

Pročitajte: Koja je uloga Katarine Radivojević u Bjelinom životu i zašto je bila sa njim u hotelu u četiri ujutru?

Boško Karanović

 

Izgled Katarine Radivojević za ovu priliku bio je sveden, ali dovoljno upečatljiv da skrene pažnju na glumicu, koja je takoreći blistala. Ona je ovog puta bila odevena potpuno u beloj boji, obukavši usko odelo, koje je istaklo njenu zanosu figuru. Čitav look Katarina podigla je na viši nivo ležernom frizurom oblikovanom na blage talase, a crveni karmin upotpunio je izgled glumice.

Pročitajte: Slomio joj srce i oženio ovu poznatu lepoticu! Evo koji bogati biznismen je bio velika ljubav Katarine Radivojević (FOTO)

Boško Karanović

 

Katarina je još jednom pokazala da je i te kako elegantna, te da je njen ukus nepogrešiv, dostojan crvenog  tepiha i svetskih zvezda.

Komentari (0)

Loading