Moda

KOMBINACIJA SAMO ZA SMELE ŽENE: Autfit Cece Ražnatović je HIT za predstojeću jesen (FOTO)

Izgled Cece Ražanotović neretko je predmet komentarisanja, s obzirom na to da se mnogi dive njenom istančanom ukusu, koji je nedavno potpuno došao do izražaja.

KOMBINACIJA SAMO ZA SMELE ŽENE: Autfit Cece Ražnatović je HIT za predstojeću jesen (FOTO)

Pevačica i jedna od najvećih zvezda na našim prostorima, Svetlana Ceca Ražnatović, i te kako ume da privuče pažnju svojim javnim pojavljivanjima, prilikom kojih se neretko komentariše šta je obukla, te gotovo uvek izazove oduševljenje svih prisutnih.

Nedavno, prilikom pojavljivanja na bokserskom meču između Crvene zvezde i Radničkog iz Bijeljine, Ceca se pojavila u kombinaciji koja je bila najzapaženija. Pevačica je doslovno bacila senku na sve priustne, ekskluzivnim komadima koje je ponela.

Pročitajte: PRVI INTERVJU Cece Ražnatović nakon dolaska u Zvezde Granda - Neću nikoga vređati, ostajem minimum tri godine

Naime, Svetlana je bila u pratnji svoje sestre Lidije Ocokoljić, koja je takođe bila svetski stilizovana, ali je ipak presudila crvena boja da Ceca bude primećenija. Ceca je ponela crveni outfit koji se sastojao od bluze i pantalona, ali je ipak detaljima podigla kombinaciju na još viši nivo. Ona je ponela luksuzne aksesoare, a o torbi i papučama ne prestaje da se priča. Naime, Ceca je unapredila izgled sa Luj Viton "Pochette Metis" torbom, koja košta pravo malo bogastvo, dok je na nogama imala papuče istoimenog brenda, čija je cena vrtoglava.

Pročitajte: MEDIJSKA BOMBA - Ceca menja Jelenu Karleušu u "Zvezdama Granda"

Izgled Cece Ražnatović prilikom ovog gostovanja na bokserskom meču, može poslužiti kao inspiracija mnogim ženama, kako da se istaknu kada letnje temperature počinju da opadaju i čak ponesu ovu smelu boju tokom jeseni.

Komentari (0)

Loading