Moda

Malo kome je to pošlo za rukom: Evo zbog čega svi komentarišu odevnu kombinaciju Tamare Dragičević (FOTO)

Stil Tamare Dragičević važi za sveden, odmeren, a opet elegantan, s toga ne iznenađuje da se njene odevne kombinacije komentarišu gde god se pojavi. Ipak, mlada glumica ponovo je uspela da zaintrigira one sa istančanim okom za modu.

Malo kome je to pošlo za rukom: Evo zbog čega svi komentarišu odevnu kombinaciju Tamare Dragičević (FOTO)

Naime, na konferenciji za novinare povodom beogradske premijere filma "Toma" sve oči su bile uprte u Tamaru Dragičević koja je svojim širokim osmehom i vedrinom očarala prisutne.

Ipak, nije njen osmeh bio jedini povod za divljenje mladoj glumici. Njen stilski odabir za ovu dnevnu priliku, pobrao je najviše ocene modnih kritičara, a mnogi su se zapitali i to, kako joj je pošlo za rukom da tako jednostavnu odevnu kombinaciju pretvori u chic izdanje.

Glumica se pojavila u maslinastoj širokoj haljini, koja predstavlja savršen kontrast njenom svetlom tenu i neobičnoj nijansi smeđe kose. Ipak, haljinu bi na prvi, a možda i dugi pogled mnogi okarakterisali običnom. Međutim, suština stila Tamare Dragičević je u tome što joj gotovo bez greške za rukom polazi da obične modne komade, uz malo detalja podigne na neki viši nivo.

Pročitajte: Stil Tamare Dragičević je originalan, a šta baš nikada ne nosi

Boško Karanović

 

Chic naočarima inspirisanim osamdesetim godinama u boji, karamele, koja se savršeno stapa sa njenom kosom, boho nakitom i pletenom ljubičastom torbom, Tamara je razbila čitavu kombinaciju i dala joj dozu koketnog.

Još jedna pohvala Tamari, došla je od onih koji o modi i modnim pravilima znaju nešto više. Naime, Tamara je svoju jednostavnu odevnu kombinaciju ponela uz ravne sandale, koje savršeno pristaju maslinastoj haljini, što je mnoge oduševilo, jer je glumica ispoštovala pravilo koje malo ko zna. 

Modni kritičari pohvalili su glumičinu odluku da ovoga puta štikle izostanu, jer dugačke, dnevne haljine i štikle nikako ne idu zajedno.

Komentari (1)

Loading
Tijana

21:58 10.09.2021

Tamara je prelepa, ona i Petar Bencina, najlepši glumacki par!