Moda

SMELO I RAZIGRANO: Kombinacija Jelene Karleuše oduševila javnost, a tek da vidite TAŠNU (FOTO)

Stil Jelene Karleuše naširoko je poznat kao svetski i glamurozan, a ovaj put pevačica je podigla sve na viši nivo i zadala "domaći zadatak" ostalim zvezdama.

SMELO I RAZIGRANO: Kombinacija Jelene Karleuše oduševila javnost, a tek da vidite TAŠNU (FOTO)

Jedna od naših najpopularnijih pevačica, Jelena Karleuša, uvek ponese različiti autfit od onog prethodnog, te joj većina zavidi na impresivnim komadima koje poseduje u svom garderoberu, kao i na načinu na koji ih iznese.

Stil Jelene Karleše, doslovno je spreman za crveni tepih ili neku svetsku modnu pistu, sudeći da pevačica prati novine iz sveta mode i uvek je u koraku sa trendovima. Ovaj put, za večernju varijantu sa prijateljima, Jelena je ponela kreaciju jednog domaćeg dizajnera, a ceo izgled zaokružila je detaljem koji vredi čitavo malo bogatstvo.

Pročitajte: EVO šta radi Duško Tošić dok je Jelena sa decom u Parizu (FOTO)

Naime, diva pop muzike, ponela je tašnu remoniranog brenda "Bottega Veneta" , čiji su ljubitelji svetske zvezde. Cena ovog aksesoara kreće se oko vrtoglavih 4000 evra.

Osim toga, Karleušina kombinacija bila je krajnje interesantna, sudeći da je spojila različite materijale u različitim bojama, ali je celokupan izgled zaslužio najviše ocene najstrožih kritičara.

Komentari (0)

Loading